TARAFTARLAR SAHAYA ATLADI

TARAFTARLAR SAHAYA ATLADI

Bilecik 2. Amatör Şampiyonluk Lig’i Karaköyspor - Gökpınarspor maçının son dakikalarında rakip iki oyuncu arasında geçen tartışma sonucu iki taraftar sahaya girerek, futbolcuya saldırmaya çalıştı.

Bilecik Edebali Stadı'nda oynanan Bilecik 2. Amatör Şampiyonluk Lig’i Karaköyspor-Gökpınarspor maçının son dakikalarında 2 rakip oyuncu arasında sert bir pozisyonun ardından maçın orta hakemi Onur Kemal Sağaslan faul kararı verdi. Faul sonrası pozisyon dışında olan 2 futbolcu tartışmaya başladı. Bu iki futbolcunun tartışması hararetlenince Gökpınarspor taraftarlarının bulunduğu tribünden iki seyirci, 2 metrelik demir korkulukları geçerek polislerin gözünün önünde sahaya atladı. Yaklaşık 70 metre adeta atlet gibi depar atan seyirciler, futbolcuya saldıracakları esnada Gökpınarspor oyuncuları rakip takımı uzaklaştırdı. Bu esnada Gökpınarsporlu bir oyuncu sahaya giren kendi takım taraftarına kızması da gözlerden kaçmadı. Karaköyspor yedek kulübesindeki oyuncular ve teknik heyet bu durum karşısında polislere tepki gösterdi.

taraftarlar-sahaya-atladi2.jpg

Öte yandan yaşanan olaylar sonrası maçın orta hakemi Onur Kemal Sağaslan faul pozisyonuna karışan iki oyuncu ve Karaköyspor yedek kulübesindeki bir oyuncuya direk kırmızı kart gösterdi. Maçı 33. dakikada Burak Göçtü’nün golüyle Gökpınarspor 1-0 kazandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 4873 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.