'TARİHİ MEKANLARIMIZ DOLUP TAŞIYOR'

'TARİHİ MEKANLARIMIZ DOLUP TAŞIYOR'

Vali Süleyman Elban, ilimizin turizm potansiyelinin her geçen gün yükseldiğini belirterek,"Tarihi mekanlarımız dolup taşıyor" dedi. 

TRT'nin çektiği dizilerin Bilecik'in turizm ve tanıtım çalışmalarına büyük katkı sağladığını aktaran Vali Elban, Bilecik Valiliği olarak bu durumu iyi kullandıklarını ve yaptıkları çalışmaların meyvelerini toplamaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. 

Vali Elban, Yeni Bozüyük Gazetesi'ni ziyaretinde yaptığı açıklamasında, bundan sonraki aşamada ilimize gelen ziyaretçilerin ağırlanması konusuna ağırlık vereceklerini ifade etti. 

1-308.jpg

Vali Süleyman Elban Yeni Bozüyük Gazetesi’ni ziyaret etti. 2016 yılı sonunda el değiştiren Yeni Bozüyük Gazetesi, Erdallar Basın Kuruluşları bünyesine katılmıştı. Erdallar Basın Kuruluşları Yöneticisi ve Sakarya Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal ve Yeni Bozüyük Gazetesi Yazı İşleri Müdürü İsmet Cep Vali Süleyman Elban’ı kapıda karşıladı.

Vali Süleyman Elban’ın ziyaretine Bozüyük Kaymakamı Hasan Yaman ve İl Mahalli İdareler Müdürü İsmail Hakkı Elmas’ta eşlik etti.

Vali Elban Bozüyük’ün potansiyel sahibi büyük bir ilçe olduğunu dile getirdikten sonra diğer ilçelere olduğu gibi Bozüyük’ü de sık sık ziyaret etmeye gayret ettiğini bugün ise Bozüyük’te muhtarlarla bir araya geldiklerini ifade etti.

Erdallar Basın Kuruluşları Yöneticisi ve Sakarya Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal’da Bozüyük’e kendisinin de haftada en az 1-2 defa geldiğini, yine haftada bir Osmaneli’ne gitmeye gayret ettiğini dile getirerek ilin her yerinden haber alıp ilin her yerine haber ulaştıran basın kuruluşları olarak halkın nabzını tutmaya gayret ettiklerini söyledi.

Erdal,"Halk röportajlarımızın sonuncusu Bozüyük’te yayınlandı. Bilecik’te de röportajlarımızı gerçekleştirdik, yayına hazırlanıyor. Röportajlarımız ilgiyle izleniyor. Valiliğinizin projesi olan Söğüt’te Kayı Alplerinin nöbet tutması ve “Tarihi nöbet” başlığı ile verdiğimiz haberin videosu da büyük bir ilgiyle takip edildi. Halk röportajları kadar izlenme oranına sahip oldu” dedi.

Vali Elban’da TRT’nin çektiği dizilerin büyük bir rüzgar oluşturduğunu, Bu rüzgarı iyi kanalize ettiklerini belirterek “Hafta sonları tarihi mekanlarımız dolup taşıyor” dedi.

Vali Süleyman Elban’ın ilgili kuruluşlarla temasları sayesinde turların gerçekleştiği yönündeki haberlerimizi hatırlatarak yeni temasların olup olmadığı yönündeki sorumuza Vali Elban görüşmelerin bugün meyvesini verdiğini Ankara, İstanbul, Konya başta olmak üzere çok sayıda ildeki kuruluşlarla temasların devam ettiğini, tarihi mekanlarımızın dolup taştığını söyledi.

Vali Elban gelen ziyaretçilerin iyi ağırlanması için Esnaf odalarıyla, meslek kuruluşları ile toplantılar düzenleyip ziyaretçilerin iyi ağırlanması, ve kaliteli hizmet verilmesi yönünde eğitim seminerleri tertipleneceğini söyledi.

2-300.jpg

Mücahid Erdal TRT’de yayınlanan “Payitaht Abdülhamid” dizisinin de ilimizin tanıtımında önemli bir rol oynadığına dikkat çekerek Bileciklilerden oluşan Ertuğrul alayının kurulması ve devamındaki gelişmeleri Vali Süleyman Elban’a anlattı. Vali Elban, Mücahid Erdal’a bunları bir yazı dizi haline getirmesini tavsiye etti.

Sıcak sohbetin ardından Vali Süleyman Elban’ın devamındaki programlara katılması üzerine hatıra fotoğrafıyla ziyaret sonlandı.

Erdallar Basın Kuruluşları yöneticisi ve Sakarya Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal, Vali Süleyman Elban’a ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2008 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum