Tatil bitti, meclis toplandı

Tatil bitti, meclis toplandı

Bilecik Belediye Meclisi, Ağustos ayında yaptığı tatilin ardından Eylül ayı olağan toplantısının ilk birleşimini gerçekleştirdi.

Bilecik Belediye Meclisi, Ağustos ayında yaptığı tatilin ardından Eylül ayı olağan toplantısının ilk birleşimini gerçekleştirdi.  

Bilecik Belediye Meclisi Eylül ayı olağan toplantılarının ilk birleşimi 6 Eylül Pazartesi günü gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Semih Şahin başkanlığında, Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleşen birleşimde 7 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. 

bilecik-belediye-meclisi1.jpg

YENİ ARAÇLAR ALINACAK

Gündemin ilk maddesinde 1 adet damperli kamyon ve 4 adet binek camlı panelvan alınması konusu görüşüldü. Yeni araç alımı hususu CHP ve İYİ Parti’nin oylarıyla kabul edildi. AK Parti ve MHP grupları ise çekimser kaldı. 

GEÇİCİ YAPI RUHSATI ÜCRETLERİ YENİDEN DEĞERLENDİRİLECEK

Bilecik Belediyesi’nce tahsil edilen geçici yapı ruhsatı ücretleri yeniden değerlendirilmek üzere oybirliği ile imar komisyonuna havale edildi. 

PARSELLER TAKAS EDİLECEK

Ayrıca, belediyeye ait bazı parseller ile bir şahsa ait parseller arasında takat yapılması konusu meclisin gündemine geldi. Bu madde ise Millet İttifakı’nın oyçokluğu ile kabul edildi. AK Parti ve MHP grupları bu oylamada da çekimser oy kullandı. 

bilecik-belediye-meclisi2.jpg

DERNEKLERLE İŞBİRLİĞİ YAPILACAK

Bilecik Belediyesi ile 2 dernek arasında 3 yıl süreli ortak hizmet projesi yürütülmesine ilişkin Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin’e oybirliği ile yetki verilirken, belediyeye ait taşınmazların satış işlemlerine ilişkin ise başkan ve encümene oyçokluğu ile yetki verildi. 

MUHAMMED KARADAYI GÜNDEM DIŞI SÖZ ALDI

Son olarak AK Partili Muıhammed Karadayı gündem dışı söz aldı. Muhammed Karadayı, orta refüj çalışmaları, şehri içi yollardaki bozukluklar ve Pelitözü yolu hakkında bir dizi eleştirilerde bulundu. 

Bu haber toplam 1008 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.