TDV’den kışlık mont ve bot yardımı

TDV’den kışlık mont ve bot yardımı

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) ve WEFA Uluslararası İnsani Yardım Kuruluşu işbirliği ile ihtiyaç sahibi öğrenciler için başlatılan “Kış Yardımı” projesi kapsamında yetim ve yardıma muhtaç 350 çocuğa kışlık mont ve bot yardımında bulunuldu.

Kış Yardımı dağıtımına İl Müftüsü Ali Erhun, WEFA Uluslararası İnsani Yardım Kuruluşu yetkilileri ve TDV Bilecik Şubesi yetkilileri katıldı.

Proje ile ilgili açıklamalarda bulunan İl Müftüsü ve TDV Bilecik Şube Başkanı Ali Erhun; “WEFA Uluslararası Yardım Organizasyonuyla Türkiye Diyanet Vakfı İşbirliğinde Bilecik’te 350 öğrencimize kış yardımında bulunduk. Bot, mont eldiven ve şapkadan oluşan yardım paketlerimizi öğrencilerimize dağıttık. Bu tarz organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Dua ediyoruz onlara. Aynı zamanda bu yardımların kardeşliğimizi birlik ve beraberliğimizi ne kadar pekiştirdiğini, bu öğrencilerimizin ne kadar mutlu olduklarını bizzat görerek yaşadık. Bu sevince yardımlarıyla ortak olan kardeşlerimizden Allah razı olsun. İnşallah bu yardımlar hiç kesilmesin hep devam etsin.” dedi.

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 1364 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum