TEBRİKLER DEVAM ETTİ

TEBRİKLER DEVAM ETTİ

Gazetemizin kuruluşunun 29. Yıldönümü dolayısıyla tebrik ziyaretleri, telefon ve mesajlar devam etti. Bu mutlu günümüze çok sayıda sevenimiz iyi dilek ve temennileriyle ortak oldu. 

Bu bağlamda, Bilecik Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Serkan Bircan, gazetemizi ziyaret ederek yeni yaşımızı kutladı. Serkan Bircan’a, Şeyh Edebali Türbesi ve Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi Alan Sorumlusu Engin Beyce’de eşlik etti. 

sekan-bircan.jpg

TÜRK OCAKLARI’NDAN ZİYARET

Türk Ocakları Bilecik Şube Başkanı Doç. Dr. Taner Bilgin’de Sakarya Gazetesi’nin yerli ve milli politikasının ilimiz ve ülkemiz adına büyük önem taşıdığını ifade ederek başarılar diledi. 

turk-ocaklari-001.jpg

BAŞMÜDÜR BOZKURT YALNIZ BIRAKMADI

Bilecik PTT Başmüdürü Serhat Bozkurt, gazetemizin yeni yaşını kutladı. Gazetemiz Sahibi Şadi Erdal ile sohbet eden Bozkurt, gazetemizin yayınlarını yakından takip ettiğini belirtti. 

basmudur-bozkurt-001.jpg

MESLEKTAŞIMIZDAN BAŞARI DİLEKLERİ

İhlas Haber Ajansı (İHA) İl Temsilcisi Rafet Sünetci’de gazetemize yayın hayatında başarılar diledi. Sakarya Gazetesi’nin alanında önemli işlere imza attığına dikkat çekti. 

meslektasimiz-basari-dilekleri.jpg

TECRÜBELİ SİYASETÇİ VE İŞ ADAMI SEVİNCİMİZİ PAYLAŞTI

İlimizin tecrübeli siyasetçilerinden ve iş adamı Ramazan Kurtulmuş’ta sevincimize ortak olan isimler arasında yer aldı. 

tecrubeli-siyasetci.jpg

VEZİRHAN TEŞKİLATI’NDAN GÜZEL DİLEKLER

AK Parti Vezirhan Belde Başkanı Ercan Şahin, gazetemizi ziyaret ederek Vezirhan belde teşkilatı adına güzel dilek ve temennilerini iletti. 

vezirhan.jpg

MURATDERE MADENCİLİK’TEN KUTLAMA

Muratdere Madencilik Kurumsal İletişim ve Halkla İlişkiler Müdürü Erkan Yıldız, Gazetemiz Sahibi Şadi Erdal’ı ziyaretinde, gazetemize nice 29 yıllar diledi. 

muratdere.jpg

TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK BİODİZEL FİRMASINDAN TEBRİK

İzmir’in Torbalı ilçesinde faaliyet gösteren ve ülkemizin en büyük biodizel firması olan DB Tarımsal Enerji’nin Tarımsal Projeler Sorumlusu Hüseyin Yorulmaz ve beraberindekiler, Sakarya Gazetesi’nin tarım sektörüne ve çiftçilere gösterdiği ilgiye teşekkür ederek, 29. Yaşının hayırlı olmasını diledi. 

turkiyenin-en-buyuk.jpg

TEŞEKKÜR EDERİZ

Gazetemizin kuruluşunun 29. Yıldönümü dolayısıyla ziyaret eden, telefon açan ve mesaj göndererek mutluluğumuza ortak olan Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman'a, Emekli Öğretmen Hüseyin Sert’e, Hemşehrimiz Asım Taş’a, Ertuğrulgazi Lisesi Müdürü Zaim Akbulut’a, MHP Merkez İlçe Başkanı Talha Özkan’a, İstanbul Bilecikliler Dernek Başkanı Oktay Tepe’ye, ASKF Başkanı Nusret Tosun’a, ilimiz esnaflarından Seyhan Akıncı’ya teşekkür ederiz. 

huseyin-sert.jpg

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2181 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.