KADİR ERDAL

KADİR ERDAL

Tedbiri elden bırakmayalım

Tedbiri elden bırakmayalım

Son günlerde etrafımızdaki birçok kimsenin koronavirüse yakalandığını duymaya başladık. Bununla beraber koronavirüs olmayıp hasta olanların sayısında da ciddi bir artış var. Bazı uzmanlara göre, domuz gribi salgını ile karşı karşıyayız, bazılarına göre ise omicron varyantının hafif semptomları ile birlikte aslında hasta olanlar koronavirüs geçiriyor.

Adı her ne olursa olsun ortada bir hastalığın olduğu mevcut. Bu sebeple uzun zamandır hayatımızda olan ancak aşılama çalışmalarından sonra ihmal etmeye başladığımız maske, mesafe ve temizlik kurallarını tekrar hatırlatmak isterim. 

Gündelik yaşantımızdan taviz vermeden yaşamaya başladığımız bugünlerde maalesef salgının seyri yeniden hızlanmış durumda. Aşıların sağladığı koruma ve bu korumaya güvenip tedbirleri ihmal etmek en büyük yanlış olarak karşımıza çıkmaya başladı. Nitekim aşı olmasına rağmen bilhassa 60 yaş üzerinde hayatını kaybedenlerin veya çok ağır geçirenlerin olduğunu görüyoruz. 

Salgının geldiği yeni noktayı dikkate alarak lütfen tedbirleri elden bırakmayalım. Başta kendi sağlığımız olmak üzere sevdiklerimize ve yakınlarımıza zarar gelmemesi için mücadele verelim. 

Kalın sağlıcakla. 
 

Bu yazı toplam 6269 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
KADİR ERDAL Arşivi
SON YAZILAR