TEKELİ AİLESİNDEN ANLAMLI İFTAR

TEKELİ AİLESİNDEN ANLAMLI İFTAR

Bozüyük’ün köklü ve tanınmış iş adamlarından Osman ve Sabri Tekeli kardeşlerin düzenledikleri iftar yemeğinin onur konukları şehit aileleri ve gaziler oldu. 

Tekeli ailesi, düzenledikleri iftar yemeği ile akraba, dost, şirket çalışanları, ilçe protokolü ve şehit aileleri ile gazileri aynı sofrada buluşturdu. Besmele ilahi grubunun ilahileriyle renk kattığı iftar yemeğinde ezanın okunması ile birlikte dualar eşliğinde oruçlar açıldı.

Osman ve Sabri Tekeli kardeşler masaları tek tek dolaşarak konuklarla yakından ilgilendiler. İftar yemeğinin ardından Tekeli ailesi adına konuşan Osman Tekeli, “Rahmet ayı bereket ayı, bizler rahmetin paylaşıldığı zaman daha bol olduğunu biliyoruz. Bu kapsamda bizlerde Tekeli ailesi olarak böyle mübarek günlerde bir arada olalım istedik. Hepinize bizleri kırmayıp programımıza teşrif ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Davetimize icabet ederek bizleri onurlandıran şehit aileleri ve gaziler ile ailelerimizi saygıyla selamlıyorum. Şehitlerimizi Allah rahmet eylesin, gazilerimize acil şifalar versin. Güvenlik kuvvetlerimize güç, kuvvet ve sabır versin. Onları her daim başarılı ve muzaffer eylesin. Birlik ve beraberliğimiz her zaman daim olsun. Allah hepinizden razı olsun” dedi.

tekeli-iftar-(73).jpg

Eylül Deluxe düğün ve davet salonlarında düzenlenen iftar yemeğine şehit aileleri ve gaziler ile ailelerinin yanı sıra Tekeli ailesinin akrabaları, dostları ve şirket çalışanları, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Süleyman Can, İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner, İlçe Müftüsü Selami Bağcı, Açık Cezaevi Müdürü Kerim Çiftlikli, TSO Başkanı Buğra Levent, İlçe Jandarma Karakol Komutanı Başçavuş Yunus Pehlivan, İlçe Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amiri Ercan Karataş, İlçe Jandarma Komutanlığı personeli ve davetliler katıldı.

Kaynak:İsmet CEP

Bu haber toplam 4396 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.