TEKELİOĞLU, TECRÜBELERİNİ AKTARDI

TEKELİOĞLU, TECRÜBELERİNİ AKTARDI

Eğitimci yazar Muzaffer Tekelioğlu, Bozüyük Necati Bey Ortaokulu tarafından düzenlenen Kariyer Günlerinde öğrencilerle buluştu. 

Necati Bey Ortaokulu yönetimi tarafından meslek tanıtımı kapsamında düzenlenen kariyer günleri programına Eğitimci Yazar Muzaffer Tekelioğlu ile başladı. Her ay ayrı bir meslek grubundan misafirlerin davet edileceği programın ilkinde Tekelioğlu “Yeteneklerinizi göz önünde bulundurarak seçeceğiniz meslek ne olursa olsun insani değerleri ön plana alarak o mesleği icra etmelisiniz. Sevgi, saygı, hoşgörü ve sabır değerlerini seçtiğiniz meslek dalına uyguladığınızda hem siz hem de size umut bağlayan insanları mutlu edersiniz” dedi. 

İnsanların birbirlerine ihtiyaç duydukları için birlikte yaşamayı tercih ettiklerini ve topluluk oluşturduklarını dile getiren Tekelioğlu “Her meslek dalına toplumun ihtiyacı vardır. Mesleğiniz ne olursa olsun hak ve adaletten ayrılmadan, sevgi, saygı ve hoşgörü hasletlerinden ödün vermeden mesleğinizi yapınız“dedi. 

Tekelioğlu konuşmasına insanlar düzeldiği zaman dünyanın düzeleceğini, yeryüzünde yaşayan tüm canlıların birbirlerine duyacağı sevgi, saygı, hoşgörü ve kardeşlik neticesinde özlenen bir hayatın oluşacağını söyleyerek konuşmasını tamamladı. 

Programın sonunda Okul Müdürü Recep Kır tarafından günün anısına Tekelioğlu’na plaket takdim edildi. Öğrencilerle birlikte fotoğraf çekildi.

tekelioglu-tecrubelerini-aktardi2.jpg

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 1762 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum