TEKELİOĞLU'NDAN MİLLİ EĞİTİM ZİYARETİ

TEKELİOĞLU'NDAN MİLLİ EĞİTİM ZİYARETİ

Bilecik Gençlik Kültür ve Eğitim Derneği Başkanı Muzaffer Tekelioğlu ve beraberindekiler, Vali Süleyman Elban'ı ziyaretinin ardından İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş'u makamında ziyaret etti. Tekelioğlu, Müdür Durmuş'a kitap hediye etti. 

2010 yılında dönemin Milli Eğitim Müdürü Üner Dilek’in teşvikleri ile kurulan Bilecik Gençlik Kültür ve Eğitim Derneği olağan genel kurulunu yaptıktan sonra yeni yönetimle birlikte ilk olarak Vali Süleyman Elban’ı ziyaret etnesinin ardından İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş’a ziyaret gerçekleştirdi. 

tekelioglundan-milli-egitim-ziyareti2.jpg

Dernek başkanı Muzaffer Tekelioğlu bugüne kadar gerçekleştirdikleri projeler hakkında bilgi vererek “Gayemiz Bilecik ili genelinde eğitim öğretim faaliyetlerine katkı sağlamak, eğitim çıtasının daha yukarılara çıkması için gayret göstermektir. Bu çalışmaları yerine getirirken katkılarınızdan dolayı sizlere ve tüm milli eğitim camiasına teşekkür ederiz. Bundan sonra yapacağımız faaliyetlerde bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da desteğinizi bekliyoruz” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek “Hepimizin gayesi kuruluş, diriliş ve kurtuluşun kök saldığı bu topraklarda yaşayan çocuklarımızın tek tek yüreklerine dokunabilmek ve ilimizi eğitim –öğretimde lider konuma getirebilmektir. Sizlerin yapacağı her güzel faaliyete destek vereceğim” dedi.

tekelioglundan-milli-egitim-ziyareti3.jpg

Dernek başkanı Muzaffer Tekelioğlu ziyaretin anısına İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş’a kitap hediye etti.

Kaynak:Nilüfer ERDAL

Bu haber toplam 1849 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum