TEOG BİRİNCİSİ BOZÜYÜK'TEN

TEOG BİRİNCİSİ BOZÜYÜK'TEN

Bozüyük Atatürk Ortaokulu öğrencisi Yusuf Emre Kahraman bu yılki TEOG sınav sonuçlarına göre aldığı başarılı sonuçla Türkiye birincileri arasında...

A+A-

Bozüyük Atatürk Ortaokulu öğrencisi Yusuf Emre Kahraman bu yılki TEOG sınav sonuçlarına göre aldığı başarılı sonuçla Türkiye birincileri arasında yer aldı.

Yusuf Emre Kahraman, TEOG sınavında 120 sorunun tamamını doğru cevaplandırarak tam puan almış ve tüm sorulardan da 100 puan alarak Türkiye birincileri arasına girmeyi başardı. Okul Müdürü Yusuf Cengiz Yarengümeli, öğrencisini ve öğretmenlerini bu başarılarından dolayı kutladı. Yarengümeli "Başarılı öğrencimiz Yusuf Emre, dersleriyle birlikte sosyal ve kültürel alandaki başarılarını Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavında da göstererek başarısını taçlandırmıştır.  Öğrencimizin başarılarının artarak devam edeceğine inanıyorum. Bu başarılarda emeği geçen öğrenci, öğretmen ve velilerimizi tebrik ediyor,  bu güne kadar bizlerden desteğini esirgemeyen değerli Bozüyük halkımıza teşekkürlerimi sunuyorum " dedi.

 

Bu haber toplam 15979 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum