'TERÖRE HİZMET EDEN VATAN HAİNİDİR'

'TERÖRE HİZMET EDEN VATAN HAİNİDİR'

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, son günlerde ülkemizde yaşanan terör olaylarına değinerek: "Teröre hizmet eden vatan hainidir. Bugünler birlik ve beraberliğimizin pekiştiği, mücadele gücümüzün arttığı günler olmalıdır." dedi.
Sosyal paylaşım sitesi üzerinden açıklama yapan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin şunları dile getirdi: "Her şehit haberi sonrası vatanseverler, bayrağına, milletine değer veren Türkiye Cumhurriyeti vatandaşları olarak büyük üzüntü duyuyoruz. Şehit olan her vatan evladı için, kendi evlat acımız gibi acı çekiyor ve terörü lanetliyoruz.
Ne yazık ki, bu tür eylemlerden beslenen ve Türkiye'nin gücsüzleşmesini, bölünmesini isteyen içimizdeki hainlerin, şerefsizlerin de olduğunu ve bunların dışarıdaki emperyalist güçler tarafından desteklendiğinide biliyoruz. Onları her zaman lanetliyor ve hem adaletten, hemde Allah'tan cezalarını bulmalarını diliyoruz.
Güneydoğuda, Suriye'de, Irak'da Türk Silahlı Kuvvetleri ve Emniyet mensuplarımız Cumhurbaşkanımızın ve hükümetimizin kararlı tutumlarıyla teröre, dış güçlere karşı savaş halinde ve Türk halkının huzuru için şehadet şerbetini içmeye hazır bir şekilde mücadele veriyor. Allah yardımcıları olsun ve onlara güç, kuvvet versin.
Son günlerde TSK ve emniyet mensuplarımız teröristlere büyük kayıplar verdiriyor. Bölge halkı artık devletinden yana tavır almaya başladı.Teröristlerin halkı sokağa çıkarma çağrılarına artık bölge halkı destek vermiyor ve devletinin yanında yer alıyor. Teröristler için tek eylem alanı böyle hain tuzaklar oluyor. Ama asla kararlı mücadelemizin ve tek hain kalmayıncaya kadar terörle sınırlarımız içinde ve dışında mücadelenin süreceğini biliyoruz.
Türk Dünyası ve İslam Ülkeleri üzerindeki oynan oyunlar gözlerimiz önünde devam ediyor. Önce Suriye, Irak, Libya da olduğu gibi bir İslâm ülkesinde iç karışıklık çıkartılıyor. Sonrada demokrasi adına müdahele ediyoruz diye başta ABD, AB ve diğer emperyalist ülkeler olmak üzere işgalciler bu ülkeleri istila ediyor. Türkiye içinde 15 Temmuz'da aynı oyunlar planlandı. Ama Türk halkı Cumhurbaşkanına, hükümetine ve devletine sahip çıktı, direndi ve de bir çok şehit verilmesine rağmen Türkiye'yi korudu. Yoksa bugün bizde aynı diğer islam ülkeleri gibi olacaktık.
Bütün oynanan oyunları biliyoruz ve tekrar tekrar hatırlatıyoruz ki; birlik ve beraberliğimize bir şüphe düşmesin. Zira terörün en büyük gücü umutsuzluk, kargaşa ve kardeş çatışması çıkarmaktır. Buna alet olacak her kim olursa olsun biliniz ki teröre hizmet eden vatan hainidir. Bugünler birlik ve beraberliğimizin pekiştiği, mücadele gücümüzün arttığı günler olmalıdır.
Sonuçta bu ne ilk ne de son terör olayı. Öncesi de var, sonrası da. Azalarak da olsa bir süre daha devam edecek gibi görünüyor. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Türkiye içerde ve dışarıda tüm hainleri yok edecek güce sahiptir. Bunu göstermekte ve de gösteremeye devam edecektir.
Bu saldırılarda şehit olanlara Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı, yaralılarımıza Allah'tan şifalar diliyorum. Tüm şehit yakını vatandaşlarıma Allah sabırlar versin. Böyle hayırlı evlatlar yetiştirdikleri için onlardan Allah razı olsun. Şehit yakınları şüphesiz ki toplumun en değerli kişileri olarak her türlü onuru, gururu taşıyorlar. Onların önünde hepimiz saygıyla eğiliyoruz. Saygılarımla..." dedi.

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 2222 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum