TERTİP KOMİTESİ KARARINA UYULMAYINCA KARIŞIKLIK ORTAYA ÇIKTI

TERTİP KOMİTESİ KARARINA UYULMAYINCA KARIŞIKLIK ORTAYA ÇIKTI

Okullar arası basketbol müsabakalarına seyirci alınmaması yönünde alınan karar, bir takım karışıklıklara neden oldu. Karara uyan okullar olduğu gibi uymayanlarda çıkınca, seyirci olarak maç izlemeye gelen öğrenciler kapının önünde kaldı.  

Tertip Komitesi, okullar arası müsabakalarda, final maçları dışında öğrencilerin seyirci olarak maçlara getirilmemesi yönünde karar aldı. Alınan kararla, öğrencilerin derslerden geri kalmaması düşünülürken bazı okulların karara uymayarak öğrenci getirmesi karışıklıklara neden oldu.

Özal Hatem Ortaokulu ile Murat Hüdavendigar Ortaokulu arasında oynanacak basketbol müsabakasına Özal Hatem Okulu'ndan bazı öğrenciler seyirci olarak getirildi. Ancak Atatürk Kapalı Spor Salonu'ndaki yetkililer müsabakalara seyirci alınmaması yönünde karar alındığını hatırlatarak öğrencileri salona almadı. Durum karşısında bazı öğretmen ve velilerin duruma itirazları oldu. Gazetemize ulaşan bazı veliler konuyla ilgili şikayetlerini dile getirerek, yapılan uygulamanın sporu özendirici faaliyetlerle tezat oluşturduğunu savundu.

Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri ise Tertip Komitesi'nin kararına dikkat çekerek, kararın uygulandığını söyledi. Yetkililer, final müsabakaları dışındaki maçlara seyirci alınmayacağını bildirdi.

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2276 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum