TEŞEKKÜR EDERİZ

TEŞEKKÜR EDERİZ

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetemize gelerek tebriklerini ileten, gönderdikleri çiçek ve mesajlarla günümüze ortak olan herkese teşekkürü bir borç biliriz.

Bu vesile ile gazetemiz gelerek tebriklerini ileten; Bilecik Belediyesi Başkan Vekili Nihat Can’a ve beraberindeki Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Serkan Bircan’a, AK Parti Osmaneli Kadın Kolları Teşkilatına, Bozüyük Belediyesi Başkan Danışmanı Murat San’a, Bozüyük Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Esad Zencir’e, ilimiz esnaflarından Beki Kuyumculuk sahibi Seyhan Akıncı’ya,

1-452.jpg

Çiçek göndererek bu mutluluğumuza ortak olan; Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’ya, Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden’e, Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş’a, CHP Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan’a, Yenipazar İl Genel Meclis Üyesi Osman Varolu’ya, BBP İl Başkanı Murat Önal’a, BŞEÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş’a, Bem Bir-Sen İl Başkanı Güray Karamankaya’ya, Sertaç Çiçekçilik Sahibi Sertaç Sezer’e

2-455.jpg

Telefonla ve gönderdikleri mesajlarla günümüzü kutlayan; AK Parti Milletvekili Halil Eldemir'e, TBMM Başkanvekili ve CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün'e, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya, Bilecik Eski Tugay ve Garnizon Komutanı Tümgenerel Halis Zafer Koç’a, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık’a, BYEGM Genel Müdürü Mehmet Akarca’ya, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Seviye Beyli’ye, Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Yürükcü’ye, Bozüyük İl Genel Meclis Üyesi Nizamettin Çam’a, Merkez İlçe İl Genel Meclis Üyesi H. Hüseyin Çelik’e, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ömer Bolat’a, Türk Kızılayı Bilecik Şube Başkanı Selam Çınar’a, CHP Belediye Meclis Üyesi Seyfi Özgen’e, BŞEÜ İşletme Bölüm Başkanı Prof. Dr. İsa İpçioğlu’na, BŞEÜ Genel Sekreter Yardımcısı Murat Işık’a, Memur-Sen İl Temsilcisi Ahmet Selöz’e, Bayındır Memur-Sen Temsilcisi Murat Ateş’e, Güvenlik-İş İl Temsilcisi Selahattin Ceyhan’a, Türk Büro-Sen İl Temsilcisi Cüneyt Taşkesen’e, Tüm Sağlık-Sen’e, ASKF Başkanı Nusret Tosun’a, Bilecik Kız Anadolu İmam Hatip Müdürü Arzu Kesici’ye, Erbakan Vakfı İl Temsilcisi Ahmet Özvatan’a, Bilecik Erzurumlular Dernek Başkanı Lütfi Akyüz’e, İstanbul Günüörenliler Dernek Başkanı Macit Gürses’e, SAR-DER Başkanı Zeki Kayadelen'e, Osmaneli Merkez Avcılar Kulübü Başkanı Mustafa Öktem’e, Anadolu Spor Gazetecileri Derneği’ne, Üç Öğün Yemek Şirketi’ne, Derya Market’e, AYDEM Elektrik’e, Emekli Öğretmenler Bilal Yılmaz ve Salih Kaya’ya teşekkür ederiz.

3-344.jpg

Öte yandan, Belediye Başkanı Selim Yağcı, Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal ile gerçekleştirdiği telefon görüşmesinde; Çok önceden planlanmış programı dolayısıyla gazetemize ziyarete gelemediğini ve Yazı İşler Müdürümüz Mücahid Erdal’ın nezdinde Erdallar Grubu bünyesinde ter döken tüm basın mensuplarının gününü kutladığını bildirdi. Yağcı, en kısa sürede ziyarete gelerek tebriklerini iletmek istediğini sözlerine ekledi.

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal’da Başkan Yağcı’ya nazik telefonundan ötürü teşekkür etti. 

4-121.jpg

Bu haber toplam 4408 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.