Av. RECEP AKAY

Av. RECEP AKAY

Teşekkürler Meral Akşener

Teşekkürler Meral Akşener

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, geçtiğimiz haftalarda Sultan Abdülhamid dönemini eleştirmiş ve bu günün Abdülhamid’i de Recep Tayyip Erdoğan’dır diyerek kendince siyaset yapmaya çalışmıştır.

Birkaç gün önce ise yine Sultan Abdülhamid Han hazretlerine diktatör benzetmesi yaparak kendince laf söylemeye çalışmıştır.

Meral Akşener, Osmanlı Devleti’nin son döneminin en dirayetli padişahına dil uzatarak siyasi anlamda makas değişikliğine mi gidiyor diyeceğim ama biz zaten Akşener’in siyasi kimliğini biliyorduk. Akşener’in siyasetteki yerini, kimlere hizmet ettiğini anlatmaya çalıştığımız ve anlatmakta zorlandığımız bir kesim vardı. Umarım bu sözlerinden sonra onlar da anlamışlardır Akşener’in İttihat Terakki zihniyetinde olduğunu.

Ayrıca Akşener sadece Sultan Abdülhamid’e saldırmakla kalmayıp, Bizim dedelerimizin Ermenilere soykırım yaptığını açıkça savunan, PKK’lı öldürülünce yas tutan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’na da açıkça sahip çıkıyor.

Bu anlamda Akşener’i tebrik ediyorum, siyasette hak ettiği yere doğru emin adımlarla ilerliyor. Ülkücülükle başlayan, CHP ve HDP ile kol kola giren, Sultan Abdülhamid düşmanlığı yapan bir anlayış.

Akşener’in derdi sadece Abdülhamid Han değil, oradan alıntı yaparak bu günün Abdülhamid Hanı da Tayyip Erdoğan’dır diye devam ediyor sözlerine. Eyvallah sayın Akşener bu konu bizce malum. Sizin de anlamanıza sevindik.

Fakat ince bir nokta var değinmemiz gereken. O gün Abdülhamid Han’ı devirmek için Avrupa ve Emanuel Karosso ile bir olup sadece darbe yapıp padişahı tahttan indirmekle kalmadılar. Devamında tam da planladıkları gibi Osmanlı Devletini yıktılar ve topraklarımızı paylaştılar. Şimdi de bu güne gelir isek Akşener ve altılı masada beraber oturanlar, Tayyip Erdoğan’ı devirmek istiyorlar. Sadece amaçları bu olsa. Sizin birlikte hareket ettikleriniz, talimat aldığınız patronlarınızın asıl amacı Tayyip Erdoğan’ı devirip devamında Türkiye Cumhuriyeti’ni güçsüzleştirip yıkmaktır. Önce gezi kalkışması, sonra 17-25 Aralık operasyonu, ardından 15 Temmuz darbe girişimleri ile yapamadıklarını şimdi Akşener ve arkadaşlarına beraberce yaptırmak istiyorlar.

Türk halkı bu oyunun farkında sizin ve sizin gibi ecdadına düşman olan işbirlikçilerinizin asıl amaçlarını halkımız görüyor. Sayın Akşener’e şunu hatırlatmakta fayda var, Abdülhamid çöküş döneminin lideriydi fakat Recep Tayyip Erdoğan yükseliş döneminin lideri.

Bir de şunu soralım Akşener’e bu günün Sultan Abdülhamid’i Recep Tayip Erdoğan ise Emanuel Karossosu kim veya kimlerdir?
 

Bu yazı toplam 4011 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Av. RECEP AKAY Arşivi

Canan

18 Mayıs 2022 Çarşamba 09:01
SON YAZILAR