TEŞKİLATLAR DENETLENİYOR

TEŞKİLATLAR DENETLENİYOR

CHP Genel Merkezi tarafından illerdeki çalışmaları incelemek üzere görevlendirmeler yapıldı. Bu kapsamda CHP İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel ve Parti Meclisi (PM) Üyesi Yaşar Seyman ilimizde bir dizi temaslarda bulunarak, teşkilatlarda denetlemeler gerçekleştirdi. 
Temaslarına Bozüyük İlçe Teşkilatı ziyaretiyle başlayan CHP heyeti, daha sonra il merkezine geldi. CHP İl Başkanlığı binasında düzenlenen basın toplantısında İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel ve PM Üyesi Yaşar Seyman partililere hitap etti. 
İl Başkanı Metin Yaşar'ın açılış konuşmasının ardından söz alan Milletvekili Onursal Adıgüzel ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Türkiye'nin zor günlerden geçtiğini dile getiren Adıgüzel, Karaman'da Ensar Vakfı'nda yaşanan çocuk istismarına dikkat çekerek,"İnsanlık ayaklar altına alınıyor" dedi. 
Milletvekili Onursal Adıgüzel, terörle mücadelede gelen şehit haberlerine değinerek devam ettiği konuşmasında Türkiye'nin yangın yerine döndüğünü söyledi. Adıgüzel, 7 Haziran seçimlerinin ardından 400'den fazla şehit verildiğini ifade ederek,"Haberlere baktığımızda artık şehitlerimizin isimleri bile söylenmiyor. Sadece sayılarından bahsediliyor. Toplumumuz şehitlerimize karşı duyarsızlaştırılıyor. Buradan AK Parti'nin 317 milletvekiline seslenmek istiyorum, bunlar sayı değil insan. Biz kardeşçe yaşayalım istiyoruz" şeklinde konuştu.  
 CHP İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel'in ardından konuşan PM Üyesi Yaşar Seyman ise sözlerine AK Parti'yi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştirerek başladı. Seyman, Türkiye'nin CHP'ye ihtiyacı olduğunu kaydederek, 23 Nisan'da alternatif kutlama yapacaklarını duyurdu. 
CHP'nin vizyon ve misyonunun rüştünü ispat ettiğine vurgu yapan Seyman, partisinin kadına ve gençlere verdiği önemden bahsetti. PM Üyesi Seyman sözlerine teşkilata seslenerek şöyle son verdi:
"Gümbür gümbür bir CHP var, kitlesi olan bir ana muhalefet var. Partimiz bizim ikinci evimiz olmalı. Kadınımızla, gençlerimizle birlikte olmalıyız. Karanlık günler geçecek ve hakkımızı alacağız. Emek verince karşılığını alıyorsunuz, bunun en canlı örneği benim. Yıllar sonra delegeler beni PM'ye seçti. 23 Nisan'ı, 1 Mayıs'ı kutlayacağız, korkmayacağız. Terörün istediğini yapmayacağız. Ben sizlere ve partime güveniyorum. İktidar bize çok yakın. Biz ellerimizi uzatacağız halkımızda ellerimizi tutacak" dedi. 
Konuşmaların ardından toplantı sona erdi. CHP heyeti, Osmaneli teşkilatında incelemelerde bulunmak üzere yola çıktı.  

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2075 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.