TEYAKKUZ HALİNDEYİZ

TEYAKKUZ HALİNDEYİZ

Belediye Başkanı Selim Yağcı, geçtiğimiz günlerde etkili olan kar yağışının ardından belediyenin karla mücadele çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Başkan Yağcı,"Teyakkuz halindeyiz" dedi. 

Belediye Başkanı Selim Yağcı, belediye meclisi Ocak ayı olağan toplantısından sonra belediyenin karla mücadele çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Başkan Yağcı, başarılı bir karla mücadelenin gerçekleştiğini belirterek, ekiplere teşekkür etti. Yoğun kar yağışının gerçekleştiği dönemlerde vatandaşların da sağ duyulu hareket etmelerini isteyen Yağcı,"Hemşehrilerimizin ekiplerimize yardımcı olmalarını istiyoruz" dedi. 

Başkan Yağcı konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

"Bereketli bir aydayız, güzel bir kar yağışı oldu. Belediyemiz bu kar yağışları içersinde 150'ye yakın personeli, ekipman ve araçlarıyla yollarımızı bir an dahi kapalı tutmadan örnek bir çalışma gerçekleştirdi. Küçük aksamalarda olsa büyük bir sıkıntıya yol açılmadı. Çalışmaları gerçekleştiren çalışma arkadaşlarımıza, işçilerimize ve başlarında ki amirlerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Teyakkuz halindeyiz devamlı çalışmalar dönem içerisinde devam edecek ancak şunu da ifade etmek istiyorum. Şikayetlerin çoğu herkesin kendi özel alanlara ilişkin. Belediyenin  çalışmaları öncelikle şehrin genel yol alanlarını hizmete açmaya yönelik. Kendi sitesinin alanlarını açmaya yönelik noktada herkes kendi sitesinden sorumlu. Kurumların içersinde ki olaylarda da kurumlar kendinden sorumlu. Bizler diğer hizmetlerimizin dışında imkanımız ve zamanımız olduğunda hemşerilerimizin bu taleplerini de karşılamaya çalışıyor, yardımcı olmaya çalışıyoruz. 

Hemşerilerimizde yol güvenliği hepimiz için önemli, kamu kurumlarını yalnızca eksiklikleriyle eleştirmeyelim, kendimiz de trafiğe çıkarken araçlarımızın kış şartlarına uygun olmasına önem verelim, dikkat edelim. O mağduriyeti sadece kendimize değil eksik şartlarda çıktığımızda dışarıda ki  diğer hemşerilerimize de o mağduriyeti yaşatıyoruz. Kar lastiği, kar ekipmanları olmadan çıktığımızda bu mağduriyeti herkese yaşatmış oluyoruz. Bu noktada birbirimize yaşatmayalım. Ekiplerimiz yol kenarlarını kar yağmadığında temizlemek istiyor ancak vatandaşlar araçlarını çekiyor yol kenarına arasak da 5 gün 10 gün ulaşamıyoruz dolayısıyla da aracının etrafı kalıyor o zaman da "Belediye bu çalışmayı neden yapmıyor?" gibi bir görüntü ortaya çıkıyor. Hemşerilerimizin bu anlamda ekiplerimize yardımcı olmalarını istiyoruz. Temenni ediyor ve onlardan istirham ediyoruz. Onlarla birlikte bu işlerde başarılı olacağımıza inanıyoruz" dedi.

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 26758 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.