TOKi AVM'SİNE KAVUŞTU

TOKi AVM'SİNE KAVUŞTU

Belediye Başkanı Selim Yağcı, Osmangazi Mahallesinde vatandaşlara hizmet vermek üzere hazırlanan alışveriş merkezinin açılışını gerçekleştirdi.

Osmangazi Mahalle sakinlerinin uzun süredir beklediği alışveriş merkezi, Belediye Başkanı Selim Yağcı'nın katıldığı program ile hizmete girdi.

Dualarla açılışı yapılan alışveriş merkezinde konuşan Belediye Başkanı Selim Yağcı, Osmangazi Mahallesi sakinleri için güzel bir faaliyetin başlangıcı için bir araya geldiklerini belirterek, şunları söyledi:

''Ben öncelikle bütün kardeşlerimin Ramazanı Şerifini tebrik ediyor, Cenabı Allah'ın bizleri bayrama eriştirmesini niyaz ediyorum. Bu mahallemiz bizim yeni mahallelerinden birisi. Mahalle sakinlerimizin bizlerden her seferinde istediği bir arzuları vardı. Mahallemizde her şeyin olmasına rağmen alışveriş merkezlerimiz yoktu. Buraya geldiğimizde mahalle sakinlerimiz ve muhtarımızın ilk isteği alışveriş merkezi idi.  Şehrimiz her gün gelişiyor ve büyüyor. Bilecik'imizde her gün, ticaret ve ekonomiye katkı sağlayacak alışveriş ve iş yerlerimizin açılışını yapıyoruz. Bugün de TOKİ mahallemizin uzun süredir beklediği alışveriş merkezinin açılışını gerçekleştirdik. Belediye olarak bu mahallemize böyle bir teşebbüsün olması noktasında uzun zamandır çalışıyorduk. Ancak Dedemiz Şeyh Edebali'nin de belirttiği gibi vaktinden önce çiçek açmıyor. Mahallemizde bir alışveriş merkezi isterken şimdi iki tane birden açılıyor. İnşallah ilerleyen zaman dilimlerinde bu sayı çoğalır. Bilecik Belediyesi olarak bizler şu ana kadar girişimcilerimizi teşvik ettik. Fakat bu zamana kadar bu çözülmedi. Bunun üzerine belediyemize ait spor tesisinin böyle bir yapıya dönüştürülerek, teşvik edici bir unsur ortaya koyduk. Bu alanı mekansal olarak alışveriş merkezine yap işlet modeliyle dönüştürdük ve Şok Market de burayı kiraladı. Şehrimiz ve mahallemize hayırlı ve uğurlu olsun.'' ifadelerini kullandı.

Başkan Selim Yağcı ve beraberindekiler daha sonra dualarla açılışı yapılan alışveriş merkezini gezerek, yetkililerden bilgi aldı.

 

Kaynak:Mustafa Bahadır ORAL

Bu haber toplam 2957 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum