TSO’dan KAYITECH’e destek

TSO’dan KAYITECH’e destek

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Şükrü Keskin, TEKNOFEST kapsamında TÜBİTAK tarafından düzenlenen Efficiency Challenge (EC) Elektrikli Araç yarışlarına katılarak ödül almaya hak kazanan Bilecik MTAL ‘KAYITECH’ takımını tebrik etti.

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Şükrü Keskin, TEKNOFEST kapsamında TÜBİTAK tarafından düzenlenen Efficiency Challenge (EC) Elektrikli Araç yarışlarına katılarak ödül almaya hak kazanan Bilecik MTAL ‘KAYITECH’ takımını tebrik etti. Şükrü Keskin, “KAYITECH E-1” aracını inceleyerek takımda yer alan öğretmen ve öğrencilerle bir süre sohbet etti.

Bilecik TSO olarak KAYITECH’e her daim destek olacaklarını belirten Şükrü Keskin, geliştirdikleri projelerde yanlarında olacaklarını bildirdi. Şükrü Keskin, KAYITECH’e destek olan ilimiz sanayicilerine ve firmalarına da teşekkür ederken, şunları kaydetti:

“Teknofest Havacılık ve Uzay festivali kapsamında TÜBİTAK tarafından düzenlenen elektrikli araçlar yarışlarına katılarak büyük emek ve özveri ile gecesini gündüzüne katarak ilimizi bu büyük organizasyonda en iyi şekilde temsil eden, Bilecik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemizin kıymetli Yöneticileri ve öğretmenleri ile sevgili öğrencilerini, proje ve öğretim teknikleri kapsamında öğretmenlerimizin rehberliğinde geliştirdikleri “KAYITECH E-1” elektrikli araçları ile elde ettikleri başarılarından dolayı kutluyorum.

Ayrıca bu projenin ortaya çıkması için katkı sunan, sponsor olan ilimizin değerli firmalarına da katkılarından dolayı teşekkür ederiz. Bilecik TSO olarak mevcut ve yeni hayata geçecek projelerde daima okulumuzun yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 1612 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum