TÜM ÜNİ-SEN'DEN GAZETEMİZE ZİYARET

TÜM ÜNİ-SEN'DEN GAZETEMİZE ZİYARET

Tüm Üniversite Çalışanları Sendikası Genel Sekreteri Mecbur Bodur, beraberindeki sendika genel merkez yöneticileri Naci Sarcan ve Recep Balık ile birlikte gazetemizi ziyaret etti. 

Gazetemiz Sahibi Şadi Erdal ile görüşen Tüm Üni-Sen heyeti, geçtiğimiz günlerde gazetemizde yer verdiğimiz basın açıklamalarının yayınlanmasından ötürü teşekkürlerini bildirdi.  

Ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunularak Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi ile ilgili istişarelerde bulunuldu. Sendika çalışmaları hakkında bilgiler veren Genel Sekreter Mecbur Bodur, üniversitelerde gerek akademik ve gerekse idari tüm personelin sorunları, hak kayıpları gibi konularda çalışmalarının olduğunu bildirdi. 

Mecbur Bodur, üniversite çalışanlarının sesi olmak için çıktıkları yolda ellerinden gelen gayreti göstereceklerine dikkat çekerek,"Kuruluş amacımızın gereği olarak üniversitelerimizde halen son derece yetersiz olan sendikalılaşma oranlarını gücümüz ve üniversite çalışanlarından aldığımız destek oranında daha üst seviyelere çıkarmak ve üniversite çalışanlarının sesi olarak sendikal yaşama gereken katkıyı sağlamak üzere, tamamen bağımsız, hiçbir konfederasyona veya bir oluşuma tabi olmaksızın yalnızca üniversite çalışanlarının sesi olmak üzere çıktığımız bu yolda ülkemizdeki tüm üniversite çalışanlarımızın desteği ve güveniyle çalışma hayatımıza ve iş güvencemize yönelik her türlü olumsuzluk ve tehdide karşı üniversite çalışanlarının örgütlü gücü olarak, sendikal mücadelemizi her türlü hukuki ve yasal zeminde kararlılıkla sürdüreceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmamalıdır" dedi. 

Gazetemiz Sahibi Şadi Erdal'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sendikacılara çalışmalarında başarılar diledi. 

Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekinilmesi ile sona erdi. 

 

İlgili Haberler

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2455 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.