TÜRK OCAKLARI KAHVALTIDA BULUŞTU

TÜRK OCAKLARI KAHVALTIDA BULUŞTU

Türk Ocakları Bilecik Şube Başkanlığı’nca ‘Birlik ve Beraberlik’ temalı kahvaltı programı düzenlendi. Çınar Bahçe Gölpark’ta gerçekleşen etkinlikte Türk Ocağı üyeleri ve aileleri bir araya geldi. Kahvaltı programına, Gazetemiz Sahibi Şadi Erdal ile Türk Ocakları Eski Başkanı Ertuğrul Açıkgöz’de katıldı.

turk-ocaklari-kahvaltida-bulustu2.jpg

Organizasyonun ev sahipliğini üstlenen Türk Ocakları Bilecik Şube Başkanı Taner Bilgin, katılım gösteren herkese teşekkür etti. Türk Ocakları’nın Osmanlı’dan günümüze ulaşan en eski ve köklü sivil toplum kuruluşu olduğunu anımsatan Taner Bilgin, Türk Ocağı üyelerinin kaynaşması, birlik ve beraberlik duygularının pekiştirilmesi adına böyle bir etkinlik gerçekleştirdiklerini ifade etti.

dsc_9029.jpg

Türkiye’nin zor bir süreçten geçtiğine dikkat çeken Bilgin, “Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Afrin’e yönelik gerçekleştirdiği Zeytin Dalı Harekatı’nda şehit düşen askerlerimiz için acımız büyük, Türk milletinin başı sağolsun, Allah kederli ailelerine sabır versin” dedi.

Bilgin ayrıca bu tür organizasyonları gelenek haline getirmeyi hedeflediklerini belirterek, “Allah nasip ederse her ay bir araya gelmek ve birliğimizi, dirliğimizi güçlendirmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Kahvaltı programı, günün anısına hatıra fotoğrafı çekinilmesi ile sona erdi. 

turk-ocaklari-kahvaltida-bulustu3.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2714 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum