Turkcell, hacıları mağdur etti

Turkcell, hacıları mağdur etti

Türkiye'nin önemli GSM operatörlerinden Turkcell, Hac mevsiminin başladığı bugünlerde Suudi Arabistan'a giden hacıları mağdur etti.

Türkiye'nin önemli GSM operatörlerinden Turkcell, Hac mevsiminin başladığı bugünlerde Suudi Arabistan'a giden hacıları mağdur etti. Umre ve Hac vazifesine giden vatandaşların yoğun olarak kullandığı Suudi Arabistan'a özel konuşma paketini kullanımdan kaldıran Turkcell, binlerce vatandaşın mağdur olmasına sebep oldu. Kaldırılan konuşma paketininin 300 dakikasını 59 TL'ye kullanan kullanıcılar bu paketin yerine konulan yeni tarife ile 30 dakikalık konuşma için 60 TL ödemek zorunda kalıyor.

Hacca giden vatandaşların bu mağduriyetini ortadan kaldırmak için Turkcell'e başvurulmasına rağmen henüz bir sonuç alınabilmiş değil. Durumdan şikayetçi olan vatandaşlar yetkililerin konuyla ilgilenmesini istemekle beraber Turkcell'in Hac mevsiminin başladığı dönemde aldığı bu kararı sorguluyor.

Öte yandan, hacı götüren acentaların da hem hacılara hem de hacıların yakınlarına karşı zor durumda kaldıkları öğrenildi.

turkcell-logo.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 2013 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum