TÜRKİYE CUMHURİYETİ BİLECİK 1. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ İLAN

TÜRKİYE CUMHURİYETİ BİLECİK 1. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ İLAN

Davacı Bilecik İl Özel İdaresi tarafından, aşağıda ili, ilçesi, köyü, mevkii, parsel numarası, malikleri ve kamulaştırmaya ilşikin özel bilgileri belirtilen taşınmazların kurumca alınan kamulaştırma kararına göre kamulaştırma işlemi yapılmış olup, Mahkememizde 4650 Sayılı yasa ile değişik 2942 Sayılı Kamulaştırma Kanunun 10. ve diğer maddeleri gereğince, Kamulşatırma Bedelinin Tespiti ve Tescil davası açılmıştır.
İlan tarihinden itibaren 30 gün içinde İdari Yargıda iptal veya adli yargıda maddi hatalara karşı düzeltme davası açılabilecek, husumet Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’na yöneltilecektir.
30 Gün içinde İdari Yargıda İptal davası açtığınızı ve yürütmeyi durdurma kararı aldığınızı belgelemediğiniz takdirde kamulaştırma işlemi kesinleşecek olup, Mahkememizce tespit edilecek bedel üzerinden taşınmaz Bilecik İl Özel İdaresi adına tescil edilecektir. Yargılama sırasında mahkememizce tespit edilecek kamulaştırma bedeli hak sahibi adına T.C Vakıflar Bankası Bilecik Şube Müdürlüğü’ne ilgililerce bildirilecek hesap numarasına yatırılacaktır.
Konuya ve taşınmaz malın değerine ilişkin tüm savunma ve delillerinizi tebliğden itibaren iki haftalık kesin süre içinde Mahkememize yazılı olarak bildirmeniz gerekmektedir. Duruşma günü 20/06/2017 günü, saat: 09:30’dur.
İlgililerine 2942 Sayılı Kanunun 10. maddesi gereğince ilan olunur. 
BN (221)

tttttttttttt-001.png

Bu haber toplam 1660 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.