TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Dodurga Orta Okulu öğrencisi Ceren Tuna, Marmaris'te düzenlenen Okullar Arası Yıldızlar Türkiye Teakwando Şampiyonasında +59 Kilo Bayanlarda Türkiye Şampiyonu oldu. 

Ceren Tuna, şampiyonanın ilk maçında Ankaralı rakibini 13-8, ikinci maçında Kırşehirli rakibini 20-15, üçüncü maçında ise uluslararasında şampiyon olan Ankaralı rakibini 7-2 ve final maçında bir başka Ankaralı rakibini 3-2 yenerek şampiyon oldu. Antrenörü Gökalp Yıldız, Ceren Tuna’yı bu büyük başarısından dolayı kutladı. Yıldız açıklamasında, “Bu başarıdan ötürü yürekli kızımı kutlar, şampiyonluklarına Allah'ın izniyle devam etmesini dilerim. Buraya gelirken bize maddi ve manevi bütün desteği sağlayan Dodurga Belediyesi Başkanımız Selim Tuna’ya, her zaman sporcumuza destek olan Okul müdürümüz Kerem Durak hocamıza, maçlarda bir an olsun yanından ayrılmayın onu motive eden Hanife Ayan hocamıza ve bize inanan herkese teşekkür ederim” dedi.

Belediye Başkanı Selim Tuna da Türkiye Şampiyonu Ceren Tuna’yı kutladı. Başkan Tuna, “Marmaris'te yapılan Okullar Arası Yıldızlar Türkiye Şampiyonasında +59 Kilo Bayanlarda Dodurga Orta Okulumuz öğrencisi Ceren Tuna Türkiye Şampiyonu oldu. Ceren Tuna'yı ve hocaları Gökalp Yıldız ve Hanife Ayan’ı tebrik ederim. Kendisi bizi bir kez daha gururlandırdı. Başarılarının devamını diliyorum” dedi.

dodurga-ogrenci-turkiye-sampiyonu-oldu-1.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 5893 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum