TÜRKMENOĞLU BİLECİK'E SELAM GÖNDERDİ

TÜRKMENOĞLU BİLECİK'E SELAM GÖNDERDİ

Bilecik Giyim Mensucat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı ve Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası tarafından "Halk Buluşması" adı altında 23 Mart Perşembe günü yapılacak Anayasa Değişikliğiyle ilgili bilgilendirme toplantısı iptal edilmişti. 

Bilecik TSO toplantı salonunda düzenlenmesi planlanan toplantıya Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı Ayşe Türkmenoğlu katılacaktı. Bunun üzerine Bilecik'e gelen Baş Danışman Türkmenoğlu, Perşembe günü saat:21:00'da A Haber'de bir programa katılacağından dolayı Bilecik'teki programını iptal ettiğini ifade ederek Bileciklilerden özür dilemişti. 

Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı Ayşe Türkmenoğlu bu gelişmelerin ardından A Haber'de Erkan Tan'ın sunduğu Arka Plan programına katıldı. Programda Bileciklilere selam gönderen Baş Danışman Türkmenoğlu; "Bilecik'teydik bugün. Akşam bir program yapacaktık ama televizyon programı dolayısıyla iptal ettik. Ben buradan Bilecikli hemşehrilerimizin hepsine selam söylüyorum. Onlara dedim ki bir baş danışman değil üç baş danışman olacak ekran da A Haber'i izlerseniz daha fazla aydınlanacaksınız dedim. Özellikle bir selam iletmek istiyorum" dedi. 

Türkmenoğlu'nun bu sözlerine karşılık program sunucusu Erkan Tan'da stüdyoda bulunan izleyicileri alkışlattırdı.

İlgili Haberler

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 2774 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum