TÜZÜN, ELDEMİR’İN ÇAĞRISINA CEVAP VERDİ

TÜZÜN, ELDEMİR’İN ÇAĞRISINA CEVAP VERDİ

CHP Milletvekili Yaşar Tüzün, AK Parti Milletvekili Halil Eldemir’in çağrısına cevap verdi. Tüzün, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin ilimizde gerçekleştirdiği temaslara katılarak mevkidaşı Halil Eldemir ile birlikte Bakan’a eşlik etti. 

Hatırlanacağı üzere, CHP Milletvekili Yaşar Tüzün, TBMM Genel Kurulu'nda gündem dışı söz alarak ilimiz sorunları üzerinden iktidara yönelik eleştirilerde bulunmuştu. Tüzün, son dönemde Bilecik’e Başbakan’ın yanı sıra 7 bakan ve 4 bakan yardımcısının geldiğini ancak hiç birinin ne bir açılış ne de temel atma törenine katılmadığını ifade etmişti. 

tuzun-eldemirin-cagrisina-cevap-verdi2.jpg

AK Parti Milletvekili Halil Eldemir ise Tüzün’ün bu konuşmasına yine TBMM Genel Kurulu'nda söz alarak cevap vermiş, “Bu ziyaretlere kendisi de destek verirse, teşrif ederse bakanlarımızın Bilecik için yaptıklarını hep birlikte görmüş oluruz" demişti.

Gelinen süreçte, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ile TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun Bilecik temaslarına CHP teşkilatından büyük ölçüde katılım sağlandı. Başta Milletvekili Yaşar Tüzün olmak üzere CHP İl Başkanı Metin Yaşar ve CHP’li il genel meclis üyeleri Bakan Tüfenkci’nin Şeyh Edebali Üniversitesi ve TSO’daki programlarına iştirak etti. 

tuzun-eldemirin-cagrisina-cevap-verdi3.jpg

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2767 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum