TÜZÜN, KOMİSYON BAŞKANI OLDU

TÜZÜN, KOMİSYON BAŞKANI OLDU

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, TBMM’nin önemli komisyonlarından biri olan İçişleri Komisyonu’nda ‘CHP Grubunun Başkanı’ olarak görev üstlenecek.

Bilecik ve Türkiye sorunlarını hem Genel Kurul’da hem de İçişleri Komisyonunda gündeme getireceğini ve takipçisi olacağını söyleyen Tüzün, yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

"Önceki Dönem CHP Grubunda yapılan seçimde TBMM Başkanvekili olarak seçildim. Bu süre içerisinde seçilmiş olduğum makamı layıkıyla temsil ettim, Bilecik’imizde yapılması gereken sorunlarını tespit ederek çeşitli Bakanlıklardan sorunların çözümü konusunda görüş alışverişinde bulunduk ve başarıyla görevimizi tamamladık. 27. Dönemde önemli komisyonlardan biri olan İçişleri Komisyonunda CHP Grubunun Başkanı olarak görev yapacağım, bu dönemde de gerek İlimizin gerekse Türkiye’mizin sorunlarının çözümü adına şahsım ve partim adına önemli bir sorumluluk alarak gereğini yapacağım. Vatandaşlarımızın TBMM’de her zaman açık bir kapılarının olduğunu bilmelerini istiyorum. 27. Dönemin 2. Yasama yılının hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3278 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum