MÜCAHİD ERDAL

MÜCAHİD ERDAL

TÜZÜN MEYDANI BOŞ BULDUM SANDI

TÜZÜN MEYDANI BOŞ BULDUM SANDI

CHP, Teröre destek veren milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılması konusunda HDP ile birlikte hayır oyu kullanması, hapishanelerde PKK’lı, DHKP-C’lileri ziyaret etmesi başta olmak üzere, milletin manevi değerlerinden uzak politikaları Kuruluşun ve Kurtuluşun şehrinde de takip ediliyor.

Yerel seçimlerde CHP’den meclis üyeliklerine aday olmuş ve afişlerini bastığımız bir arkadaş ziyaretimize geldiğinde sohbet esnasında şunu dedi. “CHP’nin teröre destek veren tavırlarından dolayı CHP’liyim demeye utanıyorum. Bana diyorlar ki abdesinde namazında adamsın ne işin var CHP’de diyorlar. Teröre destek veren bir partiyle bizim de işimiz olmaz” dedi.

CHP Milletvekili Yaşar Tüzün ise bu durumu Ak Parti aleyhine çevirme gayreti içinde. Sosyal medya üzerinden, Ak Parti aleyhine ağzına geleni söyledi. Haber sitemize çok sayıda yorum yazan okuyucularımızdan bazıları ise Tüzün’ün, Poyraz’ın milletvekilliği döneminden sonra Ak Parti’ye sataşmasına dikkat çekiyor. Hatırlanacağı üzere Fahrettin Poyraz sivri dilliydi ve milletvekili iken sık sık muhalefeti eleştirir, muhalefetten de gık çıkmazdı.

Şimdi ise CHP’li Milletvekili Yaşar Tüzün meydanı boş buldum sandı ve Ak Parti’ye olur olmaz sataşmaya başladı. Ancak Ak Parti Bozüyük İlçe Başkanı Mesut Çetin, çetin çıktı. Çetin “Siz Ak Partiye çamur atacaksınız, bizler de sesimizi çıkartmayacağız. Bizden bunu mu bekliyorsunuz” diyerek teröre destek veren HDP’li milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılmasında hayır oyu kullanan CHP’li milletvekillerini bir kez daha eleştirdi ve “Sizin PKK bayrağı dediğinize biz paçavra diyoruz” diyerek aslında konuyu özetlemiş oldu.

CHP ve Ak Parti arasındaki polemiği ilin en çok takip edilen www.bilecikhaber.com.tr haber sitemizden takip eden okuyucular, konuya dahil olup çok sayıda yorum yazdı. Vatandaşın gözünden sürecin nasıl değerlendirildiğini anlamak açısından birkaçını yayınlıyorum. Hoşçakalın.

misafir13 Haziran 2016 14:45

Yaşar Tüzün 7 haziran seçimlerinde'de Bozüyük'te birinci parti biz olduk demişti o zamanda mesut çetin resmi seçim sonuçlarını açıklayarak yaşar beyin vatandaşı yanılttığını söylemişti yani Mesut bey Yaşar beye yine gol atmış

vatandaş12 Haziran 2016 21:29

Bu yaşar Tüzün bilecikte hiç bir hizmet yapmamis bir kişidir Belediye baskanligi doneminden beri böyle mahallelerde çöpten pislikten gecilmiyordu.Daha çıkmış ak partiyi kötülüyor sana oy verenlerde nasıl bir kafa var anlamış degilim aksama kadar belediye calisanlari itfaiye önünde içki icerlerdi buda belediye baskani iken emin olun millet adina hiç bir hayri dokunmadi bu sahsin ama siz bunu yayinlamazsiniz

Ertam12 Haziran 2016 04:24

Mesut bey tebrikler.Ama taş duvarlar anlar,muhalifler anlamaz, nasip meselesi.

Hiçbir zaman teröristi kötülediklerini görmedim, hep ülkeyi, iktidarı kötülüyorlar.

Teröriste terörist diyemeyen, sözde vatanseverler için enerjinizi tüketmeyin.

İktidarı oraya koyanların, doğrulardan şüphesi yok.

haydar11 Haziran 2016 18:23

noldu yaşar zorunamı gitti genel başkanının pkk ile iştutması onları ziyaret etmesi eger onurun gururun varsa pkk ile iştutan chp den istifa edersin yada seçim meydanlarında bunun hesabını kime verirsin bilmem

karayel12 Haziran 2016 03:05

helal sana fahrettin poyraz bu partiyi savunmayı mesut üzerinden de olsa yapıyorsun.

Öz bilecik11 Haziran 2016 23:25

Mesut çetin de olmasa yaşara iki çift laf söyliyecek adam kalmamış ne hallere düştün bilecik

 

Bu yazı toplam 2149 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
MÜCAHİD ERDAL Arşivi
SON YAZILAR