ŞADİ  ERDAL

ŞADİ ERDAL

TÜZÜN NE DEMEK İSTİYOR?

TÜZÜN NE DEMEK İSTİYOR?

CHP’li milletvekili olarak ilimizi Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde temsil eden Yaşar Tüzün sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada “Teröristlerle müzakere masası kuranlar, Kandil’le İmralı arasında mekik dokuyanlar, provokasyonlarla CHP’yi terörle yan yana getirmeye çalışıyor. Ne yapsanız suçunuzu örtemezsiniz, bugünkü tablonun sorumlusu sizsiniz, hesabını vereceksiniz.” diyor.

Sayın Tüzün’ün açıklamasını ben şöyle yorumluyorum. CHP milletvekilleri içerisinde yanlış yerde yer alan ve kamuoyu tarafından iyi karşılanmayan açıklamalar yapılıyor. Genel Merkezde halk tarafından benimsenmeyen bu davranışta ısrar eden milletvekillerini uyarmayı bırakın, benimser yönde davranıyor. Son zamanlarda kamuoyunda CHP teröre destek verdiği imajı yayılıyor.

Genel başkan Kılıçdaroğlu “ Biz hapishanedeki PKK’lıya da gittik. DHKP-C’liye de gittik.” diyor.

CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu’nun HDP Milletvekili gibi açıklamaları CHP İstanbul Milletvekili Gamze İlgezdi’nin terörist cenazesine katıldığını belirtiyor. Eren Erdem isimli milletvekilinin açıklamaları...

Saydığım milletvekilleri ve daha niceleri yaptıkları açıklamalarla partiyi zor duruma düşürüyor.

Tüzün partinin kamuoyunda meydana gelen imajını düzeltmek istiyor. Bunun içinde iktidar partisine yüklenerek partisini zor durumdan kurtaracağını düşünüyor olabilir.

Tüzün bu şekilde düşünerek CHP’yi halkın nezdinde sevdirmeye çalışıyorsa bu zor. Ancak parti içerisinde yanlış hareket yapanlarla mücadele etmeli. Eski Genel Başkan Deniz Baykal bile CHP’nin HDP’lileştirmek istendiğini söyledikten sonra söylenecek laf kaldı mı?

 

Bu yazı toplam 2026 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
ŞADİ ERDAL Arşivi
SON YAZILAR