Tüzün’den Gökçek’e cevap!

Tüzün’den Gökçek’e cevap!

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, AK Parti Ankara Milletvekili Osman Gökçek’in Melek Mızrak Subaşı’nı hedef alan iddialarına cevap verdi.

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, AK Parti Ankara Milletvekili Osman Gökçek’in Melek Mızrak Subaşı’nı hedef alan iddialarına cevap verdi. Milletvekili Tüzün, Gökçek tarafından ortaya atılan iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirterek kirli algı ve iftiralara karşı Bilecik halkının 31 Mart’ta sandıkta cevap vereceğini ifade etti.

Yapılan anketlerde önde olduklarını ve bunu hazmedemeyenlerin belediye yönetimi ile birlikte hareket ettiğini aktaran Yaşar Tüzün, Gökçek’in gündeme taşıdığı faturaların içeriklerini paylaştı. Mv. Tüzün, yaptığı yazığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:

“2024 Yerel Seçimlerine yaklaştığımız bu günlerde; birlikte yarattığımız içimizi ve kalbimizi ısıtan bu güzel atmosferi kirli oyunlar, yalanlar ve iftiralarla karalamaya çalışanların aciz çırpınışlarını hep birlikte izlemekteyiz. Ulusal bir televizyonda yayınlanan bir programda Bilecik Belediye Başkan Adayımız Melek Mızrak Subaşı'nın ismi geçirilerek belediyeden sızdırılan faturalarla algı yapmaya çalışan kirli zihniyetlerin yaptıkları araştırmanın dahi yanlış olduğu ayan beyan ortadadır. Yapılan anketlerde önde olmamız, halkın vicdanında yer etmemiz ve milletimizin desteğini almamızı sindiremeyen siyasi zihniyet seçimlere 75 gün kala kirli siyasi oyunlarla ve seçmenine hakaret ederek belediyeyi almaya tenezzül eden zihniyetin kendisidir. Bu arada bugün bu ayak oyunları ile kendi akıllarınca partimize iftira atan kişilerden bazıları Melek Başkanımızın Belediye Başkan Vekili olarak görev yaptığı zaman Başkan Yardımcısı pozisyonunda görev yaptı. O günlerde bu alımlarda hiçbir sorun yok iken bugün ne oldu da şeffaf ve kurumu zarara uğratmayan bu alımlar yanlış oldu. Bu akıl tutulmasıdır, kaybetmenin vermiş olduğu korkudur. Belediye kurumunu kirli algı ve iftiralarına alet edebilecek kadar gözü kararan bu siyasi zihniyete alet olan tüm bürokrat, memur ve personel hakkında gerekli hukuki ve idari işlemleri başlatma hakkımızı saklı tutuyoruz.

Belediye Başkan Adayımız Sayın Melek Mızrak Subaşı'nın görev süresi boyunca cevabını ve hesabını veremeyeceği hiçbir iş veya işlem kesinlikle söz konusu değildir. Şeffaf belediyeciliğin ülkemizdeki örnek uygulamalarından birini Bilecik'te hayata geçiren Sayın Başkan Melek Mızrak Subaşı'ya iftira atmak, algı ile seçimde öne geçmeye çalışmak gibi ucuz ve basit numaralarla çırpınan bir avuç kirli zihinlere en güzel cevabı 31 Mart'ta halkımız sandıkta verecektir. Acizce algı üretmeye çalışanlarla seçimde kaybedeceklerini anlayan kirli siyasi zihniyetlerin iş birliği yapması, açık ara önde olduğumuz yerel seçim öncesi bizlere değil kendilerine zarar vermektedir. Mübarek Ramazan Ayında bu alçaklığı yapabilecek kadar sapkınca oyunlara bulaşan bu aciz siyasi zihniyeti önce Allah'a sonra milletimizin vicdanına havale ediyoruz.

Yalanlarınıza ve kirli iftiralarınıza karşı gerçek ve doğrular ise bu şekildedir.

1- Asılsız iddialarda adı geçen şirket Bilecik'e kayıtlı ve şirket sahibi Bilecik'te ikamet etmektedir. Şirketin Bozüyük'te de şubesi bulunması sebebiyle Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odasına kayıtlıdır.

2- Televizyonda görseli kullanılan ev şirket adresinde gözüken iş yeri değil, yanlış adrese gidilerek çekilmiş bir vatandaşımızın konutudur.

İş yeri adresi Kasımpaşa Mh. Seramik Park Dükkan No:1 şeklinde fatura üzerinde yer alırken, parlak zekaya sahip kişilerin fotoğrafını çektikleri konut Seramik Caddesi No:1 olarak yer almaktadır.

3- Söz konusu şirket son 1.5 yılda belediyeye 8 adet mal ve hizmet alımı kaynaklı fatura kesmiştir.

4- 6102 sayılı Türk Ticaret Kanununun 371'inci maddesiyle yapılan değişiklikte Ultra Vires ilkesi kaldırılmış, şirketlerin ana faaliyet konusuna bağlı kalmaksızın fatura kesebileceği, mal ve hizmet sağlayabileceği bir düzenleme getirilmiştir.

5- Söz konusu şirketin belediyeye sağladığı bütün mal ve hizmet alımları envanterde kayıtlı olup muayene kabulü yapılarak teslim alınmıştır. Fotoğrafları elimizde mevcuttur.

Şeffaflık ilkemiz gereği belediyemize alınan mal ve hizmetlerin bedellerini kamuoyuna açıklıyoruz.

Söz konusu faturalar; 2022 ve 2023

1-Spor aletleri bakım onarım tamir/yedek parca 25 adet 2000 TL den Toplam Fatura 50.000 bin TL (vadipark ve bahçelievler spor salonu)

2-Dikiş makinesi 6100 TL ( dikiş kursu)

Bozuk para sayma makinesi 5100 TL (mali hizm.)

Kağıt para sayma makinesi 3150 TL (mali hizm.)

Toplam Fatura 14.350 tl

3- Deri kartlık mekanizmalı 114 TL /500 adet çanta 6 TL / 500 adet (babalar gününde dagitilan)

Toplam Fatura 60 bin TL

4- Otogar tadilat boya çatı bakım metal tavan alcipen alçı oluk genisletme yenileme vs.

3 fatura toplamı Toplam 240 bin tl

5- masa sandalye ( kongre merkezi depodan şu anda ramazan cadirina sevk mevcut yerinde)

Masa 1000 TL/ 250 Adet

Sandalye 250 TL / 1000 adet

Toplam Fatura 500 bin TL.

6- vadipark davlumbaz kanal havalandırma sistemi (Yerinde mevcut)

Toplam Fatura 40.000 TL

Geçici belediye yönetimi, atanmış bazı bürokratların geçmişini kapatmak ve sanık olduklarını saklamak adına özel adımlar atmaya devam etmektedir. Bu bürokratlar, kendi lehlerine sonuçlar elde etmek ve itibarlarını temize çıkarmak için her türlü yolu denemektedirler. Hırs, intikam duyguları ve geçmişlerini aklama arzusuyla hareket eden bu kişiler, sahte evraklarla halkı kandırmaya çalışmaktadırlar.

Daha önce de ifade edildiği gibi, bu kişiler önceden belediyenin yevmiye defterlerini yetkisiz bir şekilde ele geçirmiş ve değiştirerek kurum dışına sızdırmışlardır. Bu olayla ilgili açılan soruşturma sonucunda, bilgisayar IP adresleri tespit edilmiş ve bu bürokratlar görevden alınmıştı. Ancak, maalesef geçici yönetim, bu kişileri görevlerine terfi vererek iade etmiş ve soruşturmayı kapatıp aklamıştır.

Halkımız, adil bir yönetim beklerken, kirli bir siyasi zihniyete işbirliği yapan bu kişilerin korunması ve ödüllendirilmesi karşısında şaşkınlık içindedir.

Bu alçak zihniyete ve iftiracılara karşı en güzel cevabı Bilecik halkımız 31 Mart'ta sandıklarda verecektir. Birlikte başaracak, birlikte kazanacağız.”

Bu haber toplam 1153 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum