U-15 GENÇLER LİGİ ŞAMPİYONU İL ÖZEL İDARESPOR OLDU

U-15 GENÇLER LİGİ ŞAMPİYONU İL ÖZEL İDARESPOR OLDU

Bilecik U-15 Gençler Ligi Play-Off Yarı Final Müsabakalarının final maçında, 1308 Osmaneli Belediyespor´u 4-1 yenen Bilecik İl Özel idarepor U-15 Gençler Ligi şampiyonu oldu.

Bilecik U-15 Gençler Ligi Play-Off Yarı Final Müsabakalarının final maçında, 1308 Osmaneli Belediyespor'u 4-1 yenen Bilecik İl Özel idarepor U-15 Gençler Ligi şampiyonu oldu.
Bilecik Edebali Stadında oynanan maça iyi başlayan 1308 Osmaneli Belediyespor, maçın 13'üncü dakikasında Halit Ünver ile 1-0 öne geçti. Bu gol sonrası ataklar yapan Bilecik İl Özel idarespor maçın 32'inci dakikasında Kağan Kurnaz ile durumu 1-1'e getirdi. Bu skor ilk yarının skoru oldu.
BİLECİK İL ÖZEL İDARESPOR İKİNCİ YARI MAÇA DAMGASINI VURDU
İkinci yarıya muhteşem başlayan Bilecik İl Özel idarespor 46'ıncı dakikasında Mehmet Ortakibar ile durumu 2-1'e getirdi. Bu gol sonrası rahatlayan Bilecik İl Özel idarespor, maçın 55'inci dakikasında Okan Öztürk ile durumu 3-1'e getirdi. Bu golden 3 dakika sonra Okan Öztürk kendisini 2'inci takımın 4'üncü golünü atarak durumu 4-1'e getirdi. Bu gol sonrası maçta başka gol olmazken, Bilecik İl Özel idarespor U-15 Gençler Ligi şampiyonu oldu. Maç sonrası şampiyonluk kupasını Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin'in elinden alırken, Bilecik'i Bolu'da düzenlenecek Türkiye Şampiyonasında temsil edecek.
Maçı Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin'in yanı sıra, Bilecik Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Nusret Tosun, Bilecik Futbol İl Temsilcisi Engin Toku ve taraftarlar izledi.
Öte yandan maç sonunda Bilecik İl Özel İdaresporlu Yasin Tepe'nin babası Bülent Tepe, oyunculara ve teknik heyete şampiyonluk yemeği ikram etti.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.