ÜÇ BRANŞTA TÜRKİYE DERECESİ GELDİ

ÜÇ BRANŞTA TÜRKİYE DERECESİ GELDİ

Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarına ara vermeden devam eden sporculardan  taekwondo, atletizm ve dart  branşlarında üç farklı Türkiye derecesi geldi.

ATLETİMZDE BÜYÜK BAŞARI 

Eskişehir'de gerçekleştirilen Kulüpler Arası Atletizm Türkiye Şampiyonası'na ilimizden katılan Atlet Hayriye Nur Arı 100m. engelli koşuda 15.44sn’lik derecesi ile Türkiye Şampiyonu olarak ismini altın harflerle yazdırmayı başardı. 

Balıkesir'de gerçekleştirilen Anadolu Yıldızlar Ligi Analig Finalinde de başarısını koruyan Şampiyon Sporcu Hayriye Nur Arı, 16 takımdan toplamda 400 sporcunun içinden sıyrılarak 100m. engellide 16.44sn’lik derecesi ile Türkiye 3.sü oldu. 

TAEKWONDO'DA İKİNCİLİK GELDİ

Marmaris'te gerçekleştirilen Taekwondo Ümitler Türkiye Şampiyonası'na ilimize temsilen katılan Buse Hanife Devlez'de, 1650 sporcu arasından Türkiye ikincisi olmayı başardı. 

DARTÇILAR BAŞARIYA DOUMUYOR

Antalya'da gerçekleştirilen Türkiye Dart Şampiyonası 5. ayak turnunasında ter döken sporcu Merve Kartal Yıldız Kızlar kategorisinde Türkiye 3.sü olarak Bilecik’in şampiyon sporcuları arasındaki yerini aldı. 

Ankara’da gerçekleştirilen Türkiye Dart Şampiyonası 6.ayak ve ustalar turnuvasından sonra yapılan genel Türkiye sıralamasındaysa Yıldız Erkekler Kategorisinde sporcu Sefa Ateş Türkiye 2.si oldu. 

ürkiye Dart Şampiyonası 6.ayak ve ustalar turnuvasından sonra yapılan genel Türkiye sıralaması Genç Erkekler Kategorisinde sporcu Yunus Can Yıldırım Türkiye 1.si olarak Bilecik’in ismini duyurdu. 

Çeşitli branşlarda böyle güzel başarılara imza atan sporcuları ve bu başarılarda büyük emeği olan antrenörleri makamında kabul ederek ödüllendiren Spor İl Müdürü Yıldız; ‘‘Sporcularımız çeşitli İllerde Şampiyonalara katılarak İlimizi ve bizleri en güzel şekilde temsil etmiş, çok önemli başarılara imza atmışlardır. Gittikleri her müsabakadan kupa ve madalyalarla dönerek bizleri gururlandıran sporcularımızı tebrik ediyorum. Bu başarıların altındaki emektarlar bir anlamda antrenörlerimizdir. Antrenörlerimiz Alper Bayraktar, Mert Moralı, Özlem Torunlar ve Aydan Yavuz hocalarımızı da tebrik ederek başarılarının devamını diliyorum ayrıca Dart il temsilcimiz Rüştü Yıldırım’a da desteklerinden ve çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum’’ dedi.                                  

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2066 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.