ÜÇ HAFTA KALA ŞAMPİYON

ÜÇ HAFTA KALA ŞAMPİYON

Bilecik 1. Amatör Küme Futbol Liginin 2017-2018 sezonu Şampiyonu, Ligin bitimine 3 hafta kala belli oldu.

sampiyonluk-osmaneli’ye-yakisti-(1)-001.jpg

Bilecik 1. Amatör Küme futbol ligi 2017-2018 Futbol sezonunun 23. Haftası geride kalırken 1308 Osmaneli Belediyespor Şampiyonluğunu garantiledi. 18 Mart 2018 Pazar günü Saat 15.30’da Osmaneli ilçe stadında oynanması gereken 1308 Osmaneli Belediyespor – Akpınarspor maçı, Akpınarspor’un maça çıkmaması nedeniyle, 3-0 1308 Osmaneli Belediyespor’un hükmen galibiyetiyle sona erdi.

sampiyonluk-osmaneli’ye-yakisti-(2)-001.jpg

1308 Osmaneli Belediyespor bu galibiyetle puanını 66’ya yükseltti. Şampiyonluk yolunda en yakın rakibi olan Bilecikspor ise Bozüyük İdman Yurdu’nu 5-0 yenmesine ve puanı 55’e yükseltmesine rağmen, 1308 Osmaneli Belediyespor’un 11 puan gerisinde kaldı. Bu sonuçlardan sonra ligin bitimine 3 hafta kala, 1308 Osmaneli Belediyespor Matematiksel olarak da Şampiyonluğunu ilan etti. 

sampiyonluk-osmaneli’ye-yakisti-(6)-001.jpg

Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Osmaneli Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Aydın Yıldız, Osmaneli Şoförler Odası Başkanı Emin Çeşmeci, diğer STK başkanları, Siyasi Partilerin başkan ve yöneticilerinin de maça gelmesine rağmen rakip takımın maça çıkmaması, Osmaneli’li taraftarların Şampiyonluğu kutlamasına mani olamadı. 1308 Osmaneli Belediyespor A Takımı, U19 takımıyla 45 dakikalık bir gösteri maçı yaptı. A Takım ile U 19 takımı 2-2 berabere kaldı. 

sampiyonluk-osmaneli’ye-yakisti-(5)-001.jpg

Maç öncesinde Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin taraftarlara bir konuşma yaptı. Başkan Şahin Konuşmasında, “Bir sezonu daha geride bırakmaya hazırlanırken, ligin bitimine 3 hafta kala Şampiyonluğunu ilan eden 1308 Osmaneli Belediyespor takımımızın tüm futbolcularını, teknik heyetini, başkan ve yöneticilerini canı gönülden kutluyorum. Bugün Çanakkale Zaferimizin yıl dönümünü kutladığımız bir gündür. Bugün Afrin Harekâtının 57. Gününde 57. Alayın torunları olan Kahraman Mehmetçiklerimizin Afrin’in merkezine girerek Türk Bayrağını Asmasını kutladığımız bir gündür. Bugün 1308 Osmaneli Belediyespor’un 2017-2018 sezonu şampiyonluğunu kutladığı gündür. Şampiyonluğun ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

sampiyonluk-osmaneli’ye-yakisti-(7).jpg

Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı’da futbolcuları tebrik ederek, “Osmaneli ilçemize bir şampiyonluk daha kazandırdığınız için sizleri tebrik ediyorum. Elbette şampiyonluklar çalışmayla, çabayla geliyor. Fakat bu şampiyonluğun en anlamlı olan yanı sizlerin birlik beraberlik içerisinde hareket etmenizden kaynaklanıyor. Geçtiğimiz sezon üzdüğünüz Osmanelililere bu sezon şampiyonluğu getirdiğiniz için hepinizi ayrı tebrik ediyor, Bal Ligi yolculuğunuzda sizlere başarılar diliyorum” dedi.

sampiyonluk-osmaneli’ye-yakisti-(8).jpg

Osmaneli’li taraftarlar hem Çanakkale Zaferinin yıl dönümünü, hem de 1308 Osmaneli Belediyespor’un Şampiyonluğunu doyasıya kutladılar.

Kaynak:Osmaneli Haber

Bu haber toplam 436036 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.