ÜÇ İLÇENİN BAŞKANI DEĞİŞTİ

ÜÇ İLÇENİN BAŞKANI DEĞİŞTİ

AK Parti Bilecik Teşkilatı, 4 ilçede 5. Olağan Kongrelerini gerçekleştirirken, 1 ilçe hariç 3 ilçede Gençlik Kolları Başkanları değişti. 

İlk olarak Yenipazar ilçesinde başlayam kongreler, sırasıyla İnhisar, Söğüt ve son olarak Pazaryeri ile devam etti.

1-378.jpg

Yapılan kongreler hakkında açıklama yapan İl Gençlik Kolları Başkanı Servet Yılmaz, "Ak Parti Bilecik İl Gençlik Kolları Başkanlığı olarak İlçe Gençlik Kolları Kongrelerimize Yenipazar İlçemizde başladık. 5. Olağan Yenipazar Gençlik Kolları kongremizde başkanlığa tekrar seçilen Fatih Keser kardeşimize bu kutlu yolda başarılar diliyoruz. Yenipazar ilçemize ve Bilecik ilimize hayırlı olsun. Bu kongre sonrası İnhisar İlçe Gençlik Kolları 5. Olağan Kongremizi gerçekleştirdik. Muzaffer Arslan ve yönetim kuruluna başarılar diliyorum. Bir önceki başkanımız Okan Şanlı'ya hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. AK Parti ile siyaset gençleşiyor Türkiye güçleniyor. Bu kongre sonrası Söğüt ilçemizde 5. Olağan Kongremizi yaptık. Burada mevcut başkanımız Emrah Yüceışık'ı yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eder, yeni göreve gelen Barış Cila ve yönetim kuruluna başarılar dilerim. Allah yolunu açık etsin. Son olarak ise, Pazaryeri İlçe Parti binasında düzenlenen 5'inci Gençlik Kolları Olağan Kongresine Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Oruç Önalan, Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, AK Parti Bilecik İl Gençlik Kolları Başkanı Servet Yılmaz ve çok sayıda partili katıldı. Buradaki kongrede 5 yıldır görevi yürüten Serkan Başkan ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Yeni seçilen Emre Topal başkanıma ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun" dedi. 

2-374.jpg

'BAYRAĞI BAŞKA BİR ARAKADAŞA TESLİM EDECEĞİM'

4 ilçenin seçimlerinin ardından 3 ilçe kaldığını anlatan Yılmaz, konuşmasının devamında şunları söyledi: "3 ilçemizin seçimlerini tamamladıktan sonra AK Parti Bilecik 5'inci Olağan İl Gençlik Kolları Kongremizi yapacağız. Beldelerimizde seçim yapmıyoruz. Onlar atama ile göreve geliyor. Benim yaşım 30 olduğu için yapılacak olan 5'inci Olağan Kongrede bayrağı başka bir arkadaş teslim edeceğim. AK Parti'ye çalışmalarımızı farklı kademeler yapacağım. Bununla ilgili ilerleyen günlerde bir basın açıklaması yapacağım." 

3-280.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 3228 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.