Ufuk Karaman startı verdi

Söğüt’ten Bağımsız Belediye Başkan Adayı olan Ufuk Karaman, seçim çalışmalarının startını verdi.

Söğüt’ten Bağımsız Belediye Başkan Adayı olan Ufuk Karaman, seçim çalışmalarının startını verdi.

Ufuk Karaman, Cuma namazı sonrası Ertuğrul Gazi Türbesi’ni ziyaret etti ve seçim sürecinin startını verdi. “Bismillah” diyerek Ertuğrul Gazi Türbesi önünde açıklamalarda bulunan Ufuk Karaman’a yoğun bir kalabalık eşlik etti.

Söğüt için hayallerinin olduğunu dile getiren ve gece gündüz demeden çalışacaklarının sözünü veren Ufuk Karaman, “Kimsenin ne rakibi ne hasmıyız. Milletin ta kendisiyiz.” ifadesini kullandı.

ufuk-karaman-starti-verdi1.jpg

“SÖĞÜT İÇİN HAYALLERİMİZ VAR”

Bağımsız Söğüt Belediye Başkan Adayı Ufuk Karaman, burada yaptığı konuşmada, şu ifadelere yer verdi:

“Heyecanımız var, gençliğimiz var, tecrübelerimiz var ve en önemlisi Söğüt için hayallerimiz var. Beni tanıyanlar bilir, bizim düsturumuzda tembellik yok. Söğüt için çok çalışacağız, çok koşacağız. Gerek birebir iletişimde gerekse toplumsal talepleriniz için, icraat için, yatırım için, istihdam için, gençler için, yaşadığı kentte yüzü gülen insanların sayısını artırmak için gece gündüz demeden koşturacağız. Bundan zerre şüpheniz olmasın.

ufuk-karaman-starti-verdi2.jpg

“MİLLETİN TA KENDİSİYİZ”

Kimsenin değil sadece sizlerin adamı olacağız. Milletin makamının patronu da millettir. Bu makam şahsi menfaat makamı değildir. Bu makam ihalecilerin, menfaatçi yanaşmacıların cirit attığı değil rant varsa bu rantın millete dağıtıldığı makamdır. Bu duruşla yola çıkıyoruz inşallah ve hep birlikte başaracağız. Kimseye küskünlüğümüz, dargınlığımız yoktur. Bu hizmet yolunda bizimle birlikte yürümek isteyen herkesi yanımızda görmek bizi mutlu edecektir. Kimsenin ne rakibi ne hasmıyız. Milletin ta kendisiyiz.

4dae6e87-226a-4a08-bd1c-a6cd4e788242.jpg

“ÇOK ÇALIŞACAĞIM”

Söğüt için çıktığımız bu yolda 2024 yılı belediye başkanlığı seçimlerini bir olarak, iri olarak, diri olarak hep birlikte Söğüt olarak başlatmak istiyoruz. Ben kendi adıma çok çalışacağım sizlerden de destek istiyorum inşallah. Konuşacağımız hedeflerimiz, ideallerimiz ve yapmayı planladığımız icraatlarımızı anlatacak günlerimiz olacak.

Çıktık bir yola menzile vardır Allah’ım. Yardımını bu yolda yağdır Allah’ım. Tek hedefimiz var o da halka hizmet. Biliyorsun gönlümü oldur Allah’ım.” ifadelerini kullandı.

Ufuk Karaman, konuşmasının ardından tek tek tebrikleri kabul etti.

Son olarak programa katılanlara pilav ikramında bulunuldu.

ufuk-karaman-starti-verdi4.jpg

Bu haber toplam 880 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum