MÜCAHİD ERDAL

MÜCAHİD ERDAL

ÜLKE SAĞLIKTA ÇAĞ ATLADI BİLECİK DEVLET HASTANESİ ATLAYAMADI

ÜLKE SAĞLIKTA ÇAĞ ATLADI BİLECİK DEVLET HASTANESİ ATLAYAMADI

Ak Parti sağlıkta ülkeye çağ atlattı, Bilecik çağın gerisinde kaldı. Önceden ili idare edenler Ankara’nın kapısını aşındırır, proje götürür ama “ÖDENEK YOK” cevabını alırdı. Bilecik’e gelen bakan düzeyindeki kişilere dosyalar verilir, sözler alınmaya çalışılırdı…

Şimdi Ankara ödenek çıkarıyor, Bilecik’i idare edenler yıllarca yeri belirleyemedi. “Beceriksizlik devam ediyor” manşeti atınca rahatsız olunuyor.

Görevini yapması gerekenler görevini yapmıyorsa, biz gazeteci olarak biz de mi görevimizi yapmayalım?

Hali vakti yerinde olanlar sağlığı için Bursa’ya, Eskişehir’e, Adapazarı’na gidiyor. Randevusunu alıyor, bir günde hem muayenesini, hem tahlilini yaptırıyor, üstüne doktoruna da gösterip tedavisine başlıyor.

Hadi yeni hastanenin temeli atılamadı, mevcut yerde iyi hizmet edilemiyor.

Ben böyle yazınca hemen itiraz edenler olacaktır. İtiraz edip savunmaya geçenler bir vatandaş gibi Bilecik Devlet Hastanesi’nden göze yakın zamana sıra alsınlar görelim.

Burada aksaklıkları tek tek saymak istemiyorum. Geçtiğimiz aylarda hastaneye muayene olmak için gittim. Sıra beklerken üç farklı kişi “Şu hastanenin rezilliğine bak. Koridorlarda hayvan bağlasanız durmaz” diyerek bu konuları dile getirmemi istediler. 

Benim tavsiyem Bilecik’i idare edenler de herkes gibi randevu alsınlar, muayene için o koridorlarda beklesinler. Ultrason, emar ve benzeri tekkikleri yaptırırken vatandaşın sıkıntılarını bizzat görsünler ve yaşasınlar. Sonuçları almak için birkaç kez gidip gelsinler.

Önceden hastaneyle ilgili bir haber yazdığımız zaman başta İlin Valisi olmak üzere konuya eğilir, problemlerin giderilmesi için uğraşırdı. Artık lafta yalama oldu.

Biz buradan bağırıyoruz sesimizin çıktığı kadar, umarım uzaklardan bizi duyan olur!..

Bu yazı toplam 2126 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
MÜCAHİD ERDAL Arşivi
SON YAZILAR