ÜLKÜCÜLER KONGRE MERKEZİNİ SALLADI

ÜLKÜCÜLER KONGRE MERKEZİNİ SALLADI

Bilecik Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen ‘Kutlu Şahlanış Gecesi’ büyük ilgi gördü. Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’ni hınca hınç dolduran ülkücüler adeta kongre merkezini salladı. Ülkücü camianın önde gelen sanatçılarından Ali Kınık’ın konseri ülkücü gençlerin coşkusunu tavana çıkarttı. 

Coşkulu geceye Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz’da katılırken, MHP’nin milletvekili aday adayları kendilerini tanıttı.

1-496.jpg

‘Kutlu Şahlanış Gecesi’ isimli program Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Ardından minik ülkücünün seslendirdiği şiir salonda büyük alkış aldı. 

ÜLKÜCÜ GENÇLERDEN İBRAHİM BAĞ’A SEVGİ SELİ

Programın devamında kürsüye gelen milletvekili aday adayları kendini tanıttı. Kürsüye gelen ilk isim İbrahim Bağ oldu. Bağ, yüzlerce gencin sevgi gösterileri arasında konuşmasını gerçekleştirdi. Yaptığı ateşli konuşmayla salondaki coşkuyu artıran Bağ, “Bu topraklara adilce hizmet etmeye talip olduğuma söz veriyorum. İlimizin dertlerini, hemşehrilerimin sosyal ve ekonomik sorunlarını yerinde izleyerek görüyor ve birlikte yaşıyoruz. Bu sorunları bilen, gören bili olarak Allah nasip ederse mecliste çözüm aramaya talibim. Özümüzde bir, sözümüzde bir. Dün bizleri yıldırmaya kalkanlara yılmadık, yıkmaya kalkanlara yıkılmadık, yarınlarımızda da yılmayacağız, yıkılmayacağız, başaracağız, başaracağız, başaracağız. Rabbim bu davada hizmet eden herkes korusun ve yüceltsin. Ne mutlu Türk’üm diyene” ifadelerini kullandı. 

bag.jpg

‘SÖZ VERİYORUM’

İbrahim Bağ’ın ardından söz alan aday adayı Hasan Yıldırım’da kendisini tanıttıktan sonra “Elimden geldiğince sizleri en iyi şekilde temsil edeceğime söz veriyorum” diyerek çocuk yaşlardan beri içerisinde bulunduğu ülkücü hareketi daha iyi noktalara taşımak için elini taşın altına sokmaktan çekinmeyeceğini ifade etti.

yildirim.jpg 

‘MİLLİYETÇİ TÜRKİYE İÇİN ÇALIŞACAĞIM’

Son olarak konuşan İbrahim Serkan Yalçınkaya ise, siyasi hayatına MHP ile adım atmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, kendisine görev verilmesi halinde milliyetçi bir Türkiye için vargücüyle çalışacağını kaydetti. 

serkan.jpg

’24 HAZİRAN KUTLU ŞAHLANIŞIMIZ OLACAK’

Milletvekili aday adaylarının kendilerini tanıtmalarının ardından konuşan Ülkü Ocakları İl Başkanı Fatih Yaşar’da tüm aday adaylarına başarılar diledi. 24 Haziran seçimlerine değinen Yaşar, “24 Haziran kutlu şahlanışımız olacak” dedi. 

24 Haziran seçimlerinde ülkemiz üzerinde kötü emelleri olan şer odaklarının kökünün kazınacağını söyleyen Fatih Yaşar, şunları dile getirdi:

“Ülkücü hareket olarak yapılacak seçimlerde tüm şer odaklarının kökünü kazımak ve milliyetçi bir Türkiye inşa etmek için üzerimize düşen tüm görevleri yerine getireceğiz. Çalışacağız ve başaracağız. Bu seçimlerde başta Bilecik olmak üzere MHP’yi tüm ülkede birinci parti yaparak ülkemizi bu vatan hainlerinden temizleyeceğiz. 24 Haziran seçimleri ile birlikte küresel sermayenin Türkiye üzerindeki vesayeti ilelebet yok olacaktır” diye konuştu.

fatih-yasar.jpg

Konuşmaların ardından sahne alan Sanatçı Ali Kınık seslendirdiği türkülerle salondaki coşkuyu tavana çıkardı. 

3-379.jpg

 

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 5181 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum