ÜNİVERSİTEMİZ İLE İMOS ARASINDA İŞBİRLİĞİ

ÜNİVERSİTEMİZ İLE İMOS ARASINDA İŞBİRLİĞİ

Üniversite-Sanayi İşbirliği kapsamında Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi ile İnegöl Mobilya Sanayicileri (İMOS) arasında Ar-Ge, eğitim ve tasarım konularını içeren bir işbirliği protokolü imzalandı.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nin; Ar-Ge, eğitim ve bilgi birikimi ile mobilya ve aksesuarları alanlarında gerçekleştirilen tasarımların, ülkemiz tasarım kültürüne ve ekonomisine kazandırılması misyonu çerçevesinde; İnegöl mobilya ve aksesuarları endüstrisinin ulusal ve uluslararası rekabetçiliğini artırmak, Ar-Ge, eğitim ve tasarım kapasitelerini geliştirmek, tasarım ve tasarıma bağlı teknolojilerde yeni iş alanları ve istihdam olanakları gerçekleştirmek, ulusal ve uluslararası anlamda; patent, faydalı model ve tasarım tescil belgelerinin artışını sağlamak amacıyla Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi ve İnegöl Mobilya Sanayicileri (İMOS)’un bilgi birikimi ve teknolojik altyapısı üzerinde bir işbirliği protokolü imzalandı. 

İnegöl'de gerçekleşen protokole Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş ve İMOS Başkanı Yavuz Uğurdağ imzalarını atarken, törende Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Dursun Hazer ile Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bülent Yılmaz'ın yanı sıra İMOS yönetim kurulu üyeleride yer aldı. 

Kaynak:Aysun YILDIZ

Bu haber toplam 2156 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum