"Utanç verici bir dönem"

"Utanç verici bir dönem"

AK Parti Belediye Meclisi Üyesi Muhammed Karadayı, Semih Şahin’in açıklamaları ile başlayan ve CHP içerisinde karşılıklı tartışmalara sebep olan sürece ilişkin, “Utanç verici bir dönem” ifadesini kullandı.

AK Parti Belediye Meclisi Üyesi Muhammed Karadayı, Semih Şahin’in açıklamaları ile başlayan ve CHP içerisinde karşılıklı tartışmalara sebep olan sürece ilişkin, “Utanç verici bir dönem” ifadesini kullandı.

Bilindiği üzere; İçişleri Bakanlığı tarafından görevinden uzaklaştırılan ve partisinden ihraç edilen Semih Şahin tarafından yapılan basın açıklaması Bilecik siyasetine bomba gibi düştü. Daha sonra Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı ve Belediye Başkan Yardımcısı Vedat Kazıcı’dan gelen açıklamalarla tartışmalar çok farklı bir boyuta evrildi.

CHP içerisinde yaşanan bu sürece AK Parti Belediye Meclis Üyesi Muhammed Karadayı da dahil olarak, “Utanç verici bir dönem” ifadesini kullandı. Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Muhammed Karadayı, CHP’li Bilecik Belediyesi’nin göreve geldiği günden bu yana şehrin 3,5 yılının heba olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

“3.5 yıl önce beraber aynı partiden seçilenler süreç içerisinde dönemin belediye başkanının başkan yardımcılığından, encümen üyeliğine, farklı farklı komisyonlarda başkanlık ve üyelik yapanlar kısacası her kararı birlikte imzalayanlar bugün sen şöyle yanlış yaptın, ben öyle yapmadım, adamsan çık karşıma gibi ithamlarla birbirlerine demedikleri lafı bırakmıyorlar.

Yargı süreci deyip milletle alay edenleri mi görmedik. Mecliste doğruları konuşurken sözümüzü kesenleri mi. Kısacası utanç verici bir dönem.

Aynı belediye binasında görevi millete Bilecik’imize hizmet etmek olanlar birbirinin kuyusunu kazma derdine ve yarışına girmiş. Ahali sizin derdiniz hizmet etmek olması gerekirken 3.5 yıl yattınız, çalışmadınız, hizmet etmediniz. Seçim dönemi yaklaşınca foyalar ortaya çıktı. Birbirinizin üzerinden pirim yapmaya çalışmayın millet her şeyin farkında.

Bilecik halkı bu kadar hizmetsizliği kamyonların çalındığı dönemlerde görmedi dersem biraz abartı olur ikisinde de hizmet yok. Birisinde kamyon çaldırılmış diğerinde milletin malı üzerinden pazarlık yapılmış rüşvet alınmış. Kısacası bir ağaç her zaman verilen bir örnek haline geldi.

Bilecik için 3.5 yılda ne yapılmış diye sizlere sorayım? Rüşvet, çöp, çukur, çamur.”

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 3160 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum