Vali Aygöl basınla buluştu “İletişim kanallarımız açık”

Vali Aygöl basınla buluştu “İletişim kanallarımız açık”

Bilecik Valisi Şefik Aygöl, basın mensuplarıyla sabah kahvaltısında buluştu.

Basın mensuplarını dinleyen ve istişarelerde bulunan Vali Şefik Aygöl, basına çok önem verdiğini ve ilk toplantılarından birini basın mensuplarıyla yaptığını ifade ederek iletişim kanallarının her zaman açık olacağını dile getirdi.

Göreve başladığı ilk gün ortaya koyduğu “Bilecik’i herkes bilecek” vizyonu kapsamında gereken ne varsa yapılacağını aktaran Vali Aygöl, Bilecik ortak paydasında buluşma çağrısı yaptı.

vali-basinla-bulustu-22iletisim-kanallarimiz-acik221.jpgvali-basinla-bulustu-22iletisim-kanallarimiz-acik222.jpg

Bilecik ile ilgili birçok konuda bilgi topladığı ve çalışma yaptığı görülen Vali Aygöl, eski valilerle de görüştüğünü söyledi. Kentin tüm dinamikleriyle birlikte Bilecik ortak paydasında buluşarak güzel işlere imza atmak istediğini anlatan Vali Aygöl, Bilecik’in görünenden çok daha büyük bir potansiyele sahip olduğunu ve basınla birlikte çalışmayı bilen bir yapısının olduğunu ifade etti.

Vali Aygöl, şehrin sorunları ve yapılması gereken çalışmalarla ilgili basınla sürekli iletişim halinde olacağını belirtirken basın mensuplarıyla her ay bir araya gelmek istediğini kaydetti.

vali-basinla-bulustu-22iletisim-kanallarimiz-acik221.jpg

Vali Aygöl, Bilecik’in konumu ve sahip olduğu değerlerle öne çıkacağına inandığını kaydederek, “Bilecik’te olmaktan mutluluk duyuyorum. Valilik bekliyordum ama Bilecik olacağını bilmiyordum. Burada olmaktan çok mutluyum. Bilecik bilinenden çok daha büyük bir potansiyele sahip. Bu potansiyeli çok daha yukarılara çıkarmak istiyorum. Bununla ilgili hep birlikte bir ortak akıl oluşturarak Bilecik ortak paydasında buluşacağımıza inanıyorum. Birbirimize saygılı olacağımızı ve güzel işler yapacağımıza inanıyorum. Hiçbir ayrım yapmadan herkesi dinleyerek fikir alışverişinde bulunarak çalışacağız. Basın mensuplarımızla da her ay rutin şekilde bir araya gelerek istişarelerde bulunmak istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Vali Aygöl daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayarak istişarelerde bulundu.

vali-basinla-bulustu-22iletisim-kanallarimiz-acik22.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 793 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.