'VALİ BÜYÜKAKIN BİLECİK İÇİN BÜYÜK ŞANS'

'VALİ BÜYÜKAKIN BİLECİK İÇİN BÜYÜK ŞANS'

Vali Tahir Büyükakın, göreve başladığı günden bu yana sergilediği uzlaşmacı ve kucaklayıcı yapısıyla dikkat çekiyor. Toplumun farklı kesimlerini ve farklı görüşlerdeki siyasi partileri aynı şemsiye altında bir araya getirmeyi başaran Vali Büyükakın, kamuoyunun takdirini kazanıyor. Daha önce görev yaptığı Kocaeli'nin atanmış ve seçilmiş idarecileri ile siyasi parti temsilcileri Vali Tahir Büyükakın'ı makamında ziyaret ettiler. İlimize gelen BBP Gnl.Bşk.Yrd. Bayram Karacan "Sayın Valimizin Bilecik'e atanması büyük bir şans" dedi.

İLK OLARAK KAYITLARA GEÇTİ

Kocaeli ve Bilecik'teki siyasi parti temsilcilerinin Vali Tahir Büyükakın'a birlikte gerçekleştirdikleri ziyaret hem örnek bir tablo hem de bir ilk olarak kayıtlara geçti. Vali Büyükakın, eski görev yeri Kocaeli ile Bilecik arasında kurulacak köprünü temellerini atarken,  birbirlerine rakip siyasi partilerin, ideolojilerini bir kenara bırakıp ilin valisinin yanında birlik olmaları Bileciklilerin beğenisini topladı. 

VALİ BÜYÜKAKIN'A ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Temaslarda bulunmak üzere ilimize gelen Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bayram Karacan ve Ahmet Yeliz, Vali Büyükakın'dan övgü dolu sözlerle bahsettiler. Vali Büyükakın'ı ziyaretin ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Bayram Karacan,"Sayın valimizin Bilecik'e atanması Bilecik açısından büyük bir şans" dedi. Vali Büyükakın'ı Kocaeli'ndeki görevinden tanıdığını aktaran Karacan,"Hem akademisyen geçmişi hem belediyecilikteki tecrübesi, Bilecik Valiliği noktasında çok ciddi katkıları olacaktır" ifadelerini kullandı.

'OLAĞANÜSTÜ MİSYON VE VİZYON SAHİBİ OLARAK GÖRDÜM' 

Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Yeliz ise Vali Büyükakın ile gerçekleşen ziyaretin kendisinde çok güzel izlenimler bıraktığını ifade ederek,"Kendisini olağanüstü misyon ve vizyon sahibi olarak gördüm. Öyle inanıyorum ki; Sayın valimiz kuruluşun temellerinin atıldığı Bilecik ilimize çok büyük değerler katacak ve burayı hakettiği noktaya getirecektir" şeklinde konuştu. 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2356 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum