VALİ BÜYÜKAKIN, KOCAELİ İLE BİLECİK ARASINDA KÖPRÜ KURUYOR

VALİ BÜYÜKAKIN, KOCAELİ İLE BİLECİK ARASINDA KÖPRÜ KURUYOR

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Üünlü, DP Kocaeli İl Başkanı Mustafa Nazlıgül, SP Kocaeli İl Başkanı Nurettin Çelik ve DSP Kocaeli İl Başkanı Halim Dedeoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevinden ilimize Vali olarak atanan Tahir Büyükakın' a hayırlı olsun ziyareti için ilimize geldiler. 

Kocaeli' den gelen il başkanlarını ilimizden AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, CHP İl Başkanı Metin Yaşar, MHP İl Başkanı Mehmet Karuk, Demokrat Parti İl Başkanı Sezai Balta, Saadet Parti İl Başkanı Seyfettin Tıkız ve BBP İl Başkanı Murat Önal karşıladılar. 

Kocaeli ve Bilecik'teki il başkanlarından oluşan heyet, Vali Tahir Büyükakın'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Ardından Vali Tahir Büyükakın'ın ev sahipliğinde akşam yemeğinde buluşan il başkanları iki il arası dayanışmayı, iki il arasında bağların kuvvetlendirilmesi yönünde fikir alışverişinde bulundular.

HER AY BİR İL BAŞKANI EV SAHİBİ  

Görüşmede ayrıca Kocaeli'nde 13 ay önce başlatılan ve her ay bir il başkanının ev sahipliğinde gerçekleştirilen il başkanları toplantısının aynısının ilimizde de  gerçekleştirilmesine karar verildi. Bugün ilkinin gerçekleştirildiği il başkanları toplantısının alınan kararla her ay bir il başkanının ev sahipliğinde gerçekleştirileceği belirtildi. 

vali-buyukakin-kopru-kuruyor2.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2286 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum