VALİ BÜYÜKAKIN OKUL GÜVENLİKLERİNİ İNCELEDİ

VALİ BÜYÜKAKIN OKUL GÜVENLİKLERİNİ İNCELEDİ

Vali Tahir Büyükakın, ''Güvenli Okul Projesi'' kapsamında okul ziyaretlerinde bulundu. Bazı okullarda proje kapsamında incelemelerde bulunan Büyükakın, kamera sistemleri, güvenlik görevlileri ve uyuşturucu madde kullanımı ile mücadele konularında bilgi aldı. 

vali-buyukakin-okul-guvenliklerini-inceledi2.jpg

Vali Büyükakın, Vali Yardımcısı Mehmet Taşdöğen, İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, İş Sağlığı ve Güvenliği İl Koordinatörleri ile birlikte, Mesleki ve Teknik Anadolu ile İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve 700. Yıl İlk ve Ortaokuluna ziyarette bulunarak, 'Güvenli Okul' projesi kapsamında, okul güvenliği konusunda incelemelerde bulundu. 

Okul güvenliği ile ilgili olarak kurulan kamera sistemleri, güvenlik görevlisi bulundurulması ve uyuşturucu madde kullanımı ile mücadele konularında bilgi alan Vali Büyükakın, gerek okul yöneticilerinin gerekse öğretmenlerin okullarda huzur ve güven ortamının sürdürülmesi, öğrenci ve velilerin bilgilendirilmesi konularında gerekli hassasiyetin gösterildiğini ifade etti.  

Ziyaretleri sırasında öğretmenlerle de bir süre görüşen Vali Büyükakın, öğrencilerle de yakından ilgilenerek, fotoğraf çektirdi.

vali-buyukakin-okul-guvenliklerini-inceledi3.jpg

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2092 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum