VALİ BÜYÜKAKIN'DAN PAZARYERİ TEMASLARI

VALİ BÜYÜKAKIN'DAN PAZARYERİ TEMASLARI

Vali Tahir Büyükakın, Pazaryeri'nde bir dizi temaslarda bulundu. Kaymakam Bayram Sağır'dan ilçe hakkında brifing alan Vali Büyükakın, Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın'dan belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı. 

İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Amirliği ziyaretinde de, ilçenin asayişi hakkında brifing alan Büyükakın, köy ve mahalle muhtarlarıyla yaptığı toplantının ardından Pazaryeri temaslarını sonlandırdı. 

Vali Tahir Büyükakın, Pazaryeri ilçesinde ziyaret ve incelemede bulundu.  

vali-buyukakindan-pazaryeri-temaslari2.jpg

Vali Büyükakın, Pazaryeri ilçesi ziyaretinde, Kaymakam Bayram Sağır, İlçe Jandarma Komutanı İlhan Canseven, Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın ve İlçe Emniyet Amiri Ümit Erdenk ile daire müdürleri tarafından karşılandı.

Kaymakam Sağır'dan ilçe hakkında brifing alan ve bir süre görüşen Vali Büyükakın daha sonra Belediye Başkanı Yalçın'ı ziyaret ederek, belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Vali Büyükakın, beraberindekilerle birlikte İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Amirliği ziyaretinde de, ilçenin asayişi hakkında brifing aldı. 

Kent merkezinde esnaf ziyaretinde vatandaşlarla sohbet eden Vali Büyükakın, daha sonra Pazaryeri Halk Eğitim Merkezi'nde köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek, köy ve mahalleleri ile ilgili talep ve sorunlarını dinledi.

vali-buyukakindan-pazaryeri-temaslari3.jpg

 

 

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 1832 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.