VALİ ELBAN BELEDİYE BAŞKANLARIYLA BULUŞTU

VALİ ELBAN BELEDİYE BAŞKANLARIYLA BULUŞTU

Vali Süleyman Elban başkanlığında, Söğüt'te belediye başkanları istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Vali Elban, Söğüt ilçesinde ikincisi düzenlenen toplantı öncesi Kaymakam Berkan Sönmezay, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Söğüt Belediye Başkanı Halil Aydoğdu, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Gölpazarı Belediye Başkanı Vedat Kazıcı ve Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden ile belde belediye başkanlarıyla birlikte Ertuğrul Gazi Türbesini ziyaret etti.

Bilecik'in gelişmesinde ve halkın hizmetinde olan her türlü çalışmayı birlikte yapacaklarını ifade eden Vali Elban, "Halkın hizmetine sunulabilecek çalışmaları beraber yapalım. Amacımız insana hizmet etmek. Yapacağımız hizmetlerde projelerimizi iyi planlamamız gerekir. Birlikte Bilecik genelinde yaşayan insanlarımıza hizmet etmek için çalışacağız. Bu hizmetlerimizi yürütürken diğer kamu, kurum ve kuruluşlarla da koordineli olmalıyız." dedi.

Belediye çalışmalarının değerlendirildiği toplantıda, belediye başkanları projeleri ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

 

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 1933 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.