VALİ ELBAN BİLECİK'TE

VALİ ELBAN BİLECİK'TE

Vali Elban,"İnsanı yaşat ki devlet yaşasın felsefesiyle, ilin tüm dinamikleriyle birlikte ortak aklı harekete geçireceğiz."

Son yayımlanan Valiler Kararnamesi ile ilimize atanan Süleyman Elban, Valilik binası önünde düzenlenen karşılama töreniyle birlikte Bilecik'teki görevine başladı.

1-131.jpg

Vali Süleyman Elban'ı çok sayıda bürokrat, siyasi ve STK temsilcileri karşıladı. Vali Elban, kendisini karşılayanlar ile tek tek tokalaştı. Muhtarlar Derneği Başkanı İlhami Çınar, Elban'a çiçek takdim ederek başarılar diledi.

Elban, İl Emniyet Müdürlüğü karşılama mangasını selamladıktan sonra makamına geçti.

2-123.jpg

İLK OLARAK BASIN MENSUPLARINI KABUL ETTİ

Makamında ilk olarak basın mensuplarını kabul eden Vali Elban burada yaptığı açıklamada, Bilecik'te olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Elban, insan odaklı bir anlayışla ilimize hizmet etmek istediğini kaydederek şunları aktardı:

"Osmanlı'nın kurulduğu ve ilk başkenti olan, Milli Mücadele'nin ilk zaferinin kazanıldığı ve düşmana karşı milletimizin makus talihinin yenildiği  bu topraklarda göreve başlamaktan çok büyük mutluluk ve onur duyduğumu ifade etmek isterim.

3-068.jpg

HANGİ KONUNUN ALTINI ÇİZDİ?

İlimizin tüm alanlarda bulunduğundan daha iyi noktalara gelebilmesi için tüm gücümle çalışacağımı söylemek istiyorum. Tüm bunları yaparken bir şeyin altını çizmek isterim, 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' felsefesinin doğduğu bu topraklarda yapacağımız tüm çalışmalarda insan onurunu, haysiyetini ve haklarını yani insanı çalışmalarımızın odağına koyacağımızı belirtmek isterim.

Tüm çalışmalarımızda kamu, öze sektör, STK'lar ve ilin tüm dinamikleri ile beraber hareket ederek ortak aklı harekete geçirerek hep birlikte bir şeyler yapmaya çalışacağız. Allah mahçup etmesin, inşallah bu görevimiz hayırlara hizmetlere vesile olur" dedi.

4-028.jpg

Vali Elban daha sonra makamında tebrikleri kabul etti.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 3190 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum