VALİ ELBAN DUR DURAK BİLMİYOR

VALİ ELBAN DUR DURAK BİLMİYOR

Vali Süleyman Elban, göreve başladığı günden beri dur durak bilmiyor. İlimizi bir an önce tanımak için hızlı şekilde çalışmalarına başlayan Vali Elban hafta sonunu da çalışarak geçirdi. Elban, ilçe ziyaretlerinde bulunarak bilgiler aldı.

İLK DURAK OSMANELİ 

1-142.jpg

Vali Süleyman Elban'ın ilk durağı Osmaneli oldu. Osmaneli Kaymakam Edip Çakıcı tarafından Osmaneli Organize Sanayi Bölgesi'nde karşılanan Vali Elban, OSB'de incelemede bulunarak, bilgi aldı. Buradan kent merkezine geçen Vali Elban, Osmanlının son dönemlerindeki sivil mimari örnekleri olan tarihi evlerin bulunduğu sokakta incelemede bulundu.

PAZARYERİ

Pazaryeri'nde, Kaymakam İbrahim Özdel tarafından karşılanan Vali Elban, kent merkezi hakkında bilgi aldıktan Kınık köyünde toprak ürünlerinden yapılan seramik el yapımı çömlekçilik atölyelerini ziyaret etti. 

2-134.jpg

Vali Elban, Kaymakam Özdel ile birlikte Orman ve Su İşleri Bakanlığınca "Tabiat Parkı" ilan edilen Küçükelmalı göletinde incelemede bulundu. 

Daha sonra Vali Elban, Bozüyük Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) incelemelerde bulundu.

GÖLPAZARI

Vali Süleyman Elban, ilçeleri tanımak amacıyla gerçekleştirdiği ziyaretleri kapsamında Gölpazarı ilçesini ziyaret etti. 

Kaymakam Tuncay Topsakaloğlu ile diğer ilgilerce karşılanan Vali Elban, ilçeye bağlı Kurşunlu köyüne yapılması planlanan mesire alanında incelemede bulunduktan sonra kent merkezinde tarihi Mihalgazi Camisini ziyaret etti.

3-072.jpg

YENİPAZAR

Yenipazar'da, Kaymakam Bekir Özen tarafından karşılanan Vali Elban, Harmankaya Kanyonu Tabiat Parkı'nda incelemede bulundu. 

Buradan kanyonu inceleyen ve bölgede yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alan Vali Elban, Harmankaya Kanyonu Tabiat Parkı'nın Bilecik'in ve Yenipazar ilçesinin tanıtımı ve ilçenin gelişmesi açısından önemli olduğunu söyledi. 

4-029.jpg

İNHİSAR

Vali Elban'ı, ilçeye bağlı Akköy'de karşılayan Kaymakam Hakan Keskin ile birlikte burada köylülerle sohbet ederek, çocuklarla yakından ilgilendi.

Daha sonra önceki yıl sel nedeniyle zarar gören Tozman köyüne geçen Vali Elban, burada da köylülerle bir süre görüşerek, köyün durumu hakkında bilgi aldı. 

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3077 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum