VALİ ELBAN İŞ ADAMLARIYLA BULUŞTU

VALİ ELBAN İŞ ADAMLARIYLA BULUŞTU

Vali Süleyman Elban, Bilecik 1. Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) faaliyet gösteren fabrika yetkilileriyle buluştu.  

Vali Elban, Polisevi'nde, Bilim Sanayi ve Teknoloji Müdürü Bayram Kaya ve 1. OSB Başkanı Yusuf Subaşı ile fabrikaların yönetim kurulu başkanları ve yöneticilerinin katıldığı toplantıda, Bilecik'te göreve başladıktan sonra kamu kurum ve kuruluşlarından iş adamlarına kadar tüm kesimleri tanımak ve tanışmak amacıyla bir araya gelmeye çalıştığını söyledi.      

Elini taşın altına koyarak fedakarlık yapan ve sürekli risk altında bulunan iş adamlarıyla tanışmak istediğini ifade eden Vali Elban, şöyle konuştu:  

"Sanayicimiz, en ufak rüzgardan etkilenen kesim ama fedakarlıklarının yanı sıra ufku daha geniş olan kuruluşlarımız. Bir idareci olarak Bilecik'te istihdam sağlayan sanayi tesislerinde ne tür üretimler yapılıyor konusunda bilgi sahibi olmak istedim. Zaman zaman fabrikalara ziyaretler gerçekleştireceğim. Başta mermer ve seramik olmak üzere ilimizde üretilen ürünlerin ihraç edilmesiyle ülkemiz ekonomisine büyük katkı sağlanmaktadır. Amacımız, ilimizin mevcut imkanlarını değerlendirerek, sanayici devlet işbirliği içinde kalkınmada sürdürülebilirlik sağlamak."   

1. OSB Başkanı Subaşı'nın bölgedeki fabrikalar hakkında sunum yapmasının ardından Vali Elban, iş adamlarının sorunlarını ve sıkıntılarını dinledi.

vali-elban-is-adamlariyla-bulustu2.jpg

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2318 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum