VALİ ELBAN KAYMAKAMLARDAN BRİFİNG ALDI

VALİ ELBAN KAYMAKAMLARDAN BRİFİNG ALDI

Vali Süleyman Elban, ilçe kaymakamları ile biraraya geldi.  

Vali Elban, Valilik toplantı Salonu'nda, Vali Yardımcısı Mehmet Taşdöğen ve İlçe Kaymakamlarının katıldığı toplantıda, kaymakamlardan yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.  

Kaymakamlardan ilçelerine yapılan yatırımların, gerçekleştirilen projelerin ve hizmetlerin takipçisi olmalarını isteyen Vali Elban, mülki idare amiri olarak görevlerinin vatandaşın istek ve şikayetlerini değerlendirmelerini, yapılacak hizmetlerinde başarılı sonuçlar alınması için gerekli hassasiyetin gösterilmesi gerektiğini dile getirdi.  

Vali Elban, ayrıca her ay muhtarla biraraya geleceklerini dile getirerek, ''İlin ekonomik durumu ve potansiyelini, ilde devam eden kamu ve özel sektör yatırımlarını ve istihdam konularını değerlendirmek amacıyla da, şehrin ekonomik aktörleri, esnaflarımız, işadamlarımız ve meslek kuruluşları, sivil toplum örgütleri ile bir araya geleceğiz. İlçe, bölge, mahalle ve köylerde vatandaşlarımızın istek, şikayet ve önerilerini değerlendirmek amacıyla buluşma imkanı bulacağız. Şehit aileleri düzenli olarak ziyaret edilecek ve eğitim alanında toplantılar düzenlenecek.'' dedi.

Kaynak:Aysun YILDIZ

Bu haber toplam 1853 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum