VALİ ELBAN, STK TEMSİLCİLERİ VE İŞ ADAMLARIYLA BULUŞTU

VALİ ELBAN, STK TEMSİLCİLERİ VE İŞ ADAMLARIYLA BULUŞTU

Vali Süleyman Elban, Bilecik'te faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları ve işadamlarıyla bir araya geldi. 

Vali Elban, Ticaret ve Sanayi Odasında (TSO) düzenlenen toplantıda, göreve başladığı günden itibaren Bilecik'in coğrafyasını, zenginliklerini, kültürünü ve tarihini genel anlamda tanımak için gayret gösterdiğinin altını çizerek, kamu hizmetlerini nasıl daha kaliteli yapabiliriz, verimini nasıl artırabiliriz, diğer sektörlerle de neler yapılabileceğinin gayreti içerisinde olmaya çalıştığını söyledi.  

İl Özel İdaresi olarak yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler veren Vali Elban, ''Biz hizmet standardını yükseltmeye çalışıyoruz. İlimizin ciddi turizm potansiyeli var. Tarihi ve doğal güzelliklerimiz olmasına rağmen bu konudan yeterince yararlanamıyoruz. Ağırlıklı İstanbul, Ankara ve Konya olmak üzere belediye başkanlarıyla bağlantı kurduk. Günü birlik ziyaretler gerçekleştirilmesi için. Bir süre sonra gelenler konaklama talebinde bulunacaktır. Tanıtım hizmetlerinden başladık, büyüterek devam edeceğiz.'' diye konuştu.  

Sohbet ortamında geçen toplantıya, TSO Başkanı Mefail Ateş ve Meclis Başkanı Hakkı Aynur, Baro Başkanı Halime Aynur, 1. OSB Başkanı Yusuf Subaşı, Bilecik Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Halit Gölcan, SMMMO Başkanı Süleyman Kıral, Ziraat Odası Başkanı Ahmet Sevinen ve diğer sivil toplum kuruluş temsilcileri ile işadamları katıldı.

 

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 1723 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum