VALİ ELBAN'DAN ANLAMLI MESAJ

VALİ ELBAN'DAN ANLAMLI MESAJ

Vali Süleyman Elban, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Vali Elban, Kurban Bayramı'nın fitne ve fesatlatın bertarafı, birlik ve beraberliğimizin artması için bi fırsat olduğunu dile getirerek,"Toplum hayatında büyük önem taşıyan bir bayramı daha Bilecik halkıyla birlikte paylaşmanın mutluluğunu yaşıyorum" dedi. 

Kurban Bayramı vesilesi ile birlik ve beraberlik bağlarımızın daha da güçlenmesi temennilerinde bulunan Vali Elban,"Bu bayram vesilesiyle aşımızı, ekmeğimizi, sevincimizi ve hüznümüzü paylaşalım. İnsanlarımızı birbirine düşüren, uzaklaştıran ve ayrımcılığı körükleyen her türlü fitne ve fesadı hep birlikte bertaraf edelim.

Bayramları fırsat bilerek, birbirimize daha sıkı kenetlenerek kültürümüzün köklü geleneklerini ve değerlerini bütün canlılığıyla yaşayalım ve yaşatalım.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm çalışma arkadaşlarımın ve Bilecikli hemşerilerimin, Kurban Bayramlarını kutlar, sağlık ve mutluluk dileklerimle, sevgi ve saygılarımı sunarım" ifadelerini kullandı. 

 

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 8659 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.